תסלחו לי על הלוקיישן הנדוש...

• הוסף לסימניות
הראשונה תפיסה משגעת והשלישית ליגה!!!
איזה ילדים פטריוטיים... הלוואי על כולם!

• הוסף לסימניות
הראשונה משגעת!

וגם כל השאר, אבל היא תפסה אותי במיוחד!

• הוסף לסימניות
האושר בשני כבש אותי
מדהיםםםםםםם

• הוסף לסימניות
ואי ממש יפה.
אבל אני הכי אהבתי את התמונה השניה

• הוסף לסימניות
כמה נדוש ככה יפה!
צבעוניות מלבבת!

• הוסף לסימניות
רבקי זה נהדר!!
התקשורת בינהם מיוחדת.

זה אחרי צהרים?

• הוסף לסימניות
מיוחד
צבעוני וכיף להסתכל על זה
אז מה אם זה לוקישן ישן ונדוש, אני תמיד יהנה להסתכל על זה במיוחד שכל פעם זה ילדים אחרים ובגדים אחרים

מהמם כהרגלך

• הוסף לסימניות
זה לגמרי לא נראה נדוש אצלך,האוירה והתקשורת בינהם עושה את התמונה למיוחדת כ"כ. זה חוץ מהביצוע הטכני המעולה כמובן...!
הראשונה לוקחת.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם :)
רותי לא זה בשעות הבוקר המאוחרות נראה לי סביבות 10 ככה. סוף הסט..

• הוסף לסימניות
ווא ורבקי איזה תמונות מדליקות!
ממש אהבתי!!!

• הוסף לסימניות
תפיסות טבעיות ומעולות!
צבעים יפים
תמונות מקסימות

• הוסף לסימניות
רבקי חזק!!!
כל כך אוהבת את הזרימה הזו
אין עליך
עבודה טובה ומדויקת כרהגלך

• הוסף לסימניות
האינטרקציה מדהימה!!!!!

• הוסף לסימניות
האופי נראה מטריף וניבט מהמבטים וההסתכלות אחד לשני בעיניים.
ילדים מטריפים
החדירו בי אושר על העולם היפה שקיים למרות הכל.

• הוסף לסימניות
וואו מהמםםם, איפה זה?

• הוסף לסימניות
רבקי מיוחד!!!
אוהבת את התמונות שלך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה