נכתב ע"י ארבע;995669:יש לי כתבה בה התראיינה אם לילד עם חריגות. כתבה יפה ונוגע ללב איך צריך לנהוג, אלא שאינה דתית ויתכן שהתוכן זקוק לצנזור, כך שאני לא בטוחה שניתן להעלותו לכאן. אם תרצי, אשלח לך במייל.
נכתב ע"י תקוה;995668:את מכירה אותה יותר טוב מכולנו---
לפעמים הכי טוב זה פשוט להגיב כפי שהיית מגיבה לו ילדה ילד בריא, בשמחה, התרגשות ומלוא הפירגון. לפי איך שהיא תשדר לך תוכלי לדעת להיכן לפנות.
נכתב ע"י sh12;995675:והכי חשוב לשדר לה, שהיא ודווקא היא נבחרה ע"י הקב"ה לגדל ילד כזה. נשמה טהורה כ"כ שבאה לעולם לסבל. והקב"ה ראה והחליט שדווקא היא הטובה ביותר כדי לגדל אותו!
וכן. אומרים מזל טוב.
נכתב ע"י לללי;995677:מזל טוב אומרים.
איך זה יתקבל?! תלוי.
לתת חיזוקי אמונה, בפרט בשעה קשה- יכול לעורר הרבה התנגדות.
- מי את ומה את,
- מי שלא עבר את זה- שלא ינחם אותי,
- ממש חכמה לדבר, אחר כך הם חוזרים לילדיהם הבריאים...
כל תגובה כאן נכתבה מנסיון.
נכתב ע"י ארבע;995679:בחיים לא הייתי שולחת מישהי לארגון אם אני לא מנוסה באותו ניסיון או אם היא לא שאלה אותי אם אני מכירה ארגון כזה. זה נשמע כל כך פטרוני, במחילה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חיוי1 //