תסמונת האשכולות המתאדים

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;977116:
אוי אתם משעשעים... :)

ככה זה כשהר הכביסה מנקה את התקרה לפסח...
אחרי כל קיפול סטוק הולכים לשתות ובודקים מה קורה:)

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר איך וע"י מי נוצרים תגיות?

• הוסף לסימניות
התשובה בתגית הראשונה.:)
התגית השניה והשלישית מתוות דרך פעולה הכרחית.

• הוסף לסימניות
GRN , לא מתאים יותר תסמונת האשכולות המתאבדים?:)
תערכי מחדש---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;977129:
GRN , לא מתאים יותר תסמונת האשכולות המתאבדים?:)
תערכי מחדש---

צחוק בדיוק חשבתי על זה. זה מה שהמנהלים אומרים תמיד, תזהרו מה שאתם כותבים, אחרת דין האשכול לאבדון:eek:.

• הוסף לסימניות
זה לא הוגן! אתם יושבים ומתפלפלים על משהו שלא ראינו ונשאר רק לקרוא ולגחך בלי לדעת מה היה... אווווף..

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי מתאים: תסמונת האשכול ההזוי.....

• הוסף לסימניות
על זה אומרים מי שהיה לא צריך הסברים ומי שלא היה-לא יבין ; )
זה אחרי שאני שבעה מהסברים באישי.!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה כהן;977171:
על זה אומרים מי שהיה לא צריך הסברים ומי שלא היה-לא יבין ; )
זה אחרי שאני שבעה מהסברים באישי.!!!!!
לא שמעתם אף פעם על המציאות של:
"הרעב לא מבין את השבע והשבע לא מבין את הרעב"????
:)

• הוסף לסימניות
מישהו העלה כביכול שאלה לעזרה ובעצם המטרה שלו הייתה שיווקית. בהמשך באו ניקים חדשים וכולם שיבחו את המוצר הזה וכו'. ואז החברה כאן עלו על זה והפליאו את כוחם והומורם.

• הוסף לסימניות
ש...
למה גיליתם?
נ.ב. מי הוריד את התגיות?:mad:

• הוסף לסימניות
כנראה שיש להם מהלכים בהנהלה:mad:
בטח המהלכים ימחקו את התגובה שלי...

• הוסף לסימניות
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
זו התרומה שלי....

• הוסף לסימניות
גם סתם כך נושא האשכול 'מי יעזור לי ל.. את אשתי' צרם לי מאד. התבטאות מאד לא מכובדת כלפי 'אשתו' לבקשת עזרה, וכל הזמן רק התאפקתי לא להעיר על זה. אז הנה, כח האיפוק הסתיים פה..

• הוסף לסימניות
..............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;977526:
גם סתם כך נושא האשכול 'מי יעזור לי ל.. את אשתי' צרם לי מאד. התבטאות מאד לא מכובדת כלפי 'אשתו' לבקשת עזרה, וכל הזמן רק התאפקתי לא להעיר על זה. אז הנה, כח האיפוק הסתיים פה..
אינני יודעת מי זה פותח האשכול, אבל ייתכן שהוא חוצניק..
כמה וכמה פעמים הופיעו אשכולות או הודעות בעלי ניסוח משעשע וחריג,
ובהמשך - אני גר ב...

• הוסף לסימניות
זהו שההמשך התברר כמהלך מתוכנן היטב ומחושב מראש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה