בבדיקה הראשונה כבר היו תסמינים?כן ח"כ ארבל עבר את זה ובבדיקה השלישית התגלה כחיובי
נבדקתם פעם אחת?לי היה את כל התסמינים כולל קשיי נשימה, כאבי שרירים, כאבי ראש, ויצאתי שלילי
המטרה היא אפילו לא מלונית,מכירה מכלי שני
אחת שבעלה היה חיובי והיא היתה עם תסמינים ורק בפעם השלישית יצאה חיובית ויצאו למלונית...
אצליהם המצב היה שחלק מהילדים והאבא היו חולים,והיה חסר עוד אחד ל50 אחוז...נבדקתם פעם אחת?
המטרה היא אפילו לא מלונית,
אלא פשוט לדעת מה המצב הבריאותי.
[עם כל הכבוד למלונית. ויש כבוד]
מענין,ואני מכיר מישהו שכל הישיבה שלו חולה ויש לו תסמינים וכבר עשה 2 בדיקות ובשתיהן יצא שלילי
כן, אבל כל המשפחה, כלומרת X5 בדיקותנבדקתם פעם אחת?
לוידע,אבל נשמע לי חירטוטים שאי אפשר לגלות אצלם את הקורונה , כי למיטב ידיעתי זה סוג הדם כמעט הכי נפוץ בישראל (32% ע"פ ויקיפדיה) ואם יש 8000 חולים ביום זה אומר שבעצם יש 10500 חולים ולא מגלים אותםמענין,
יש לו סוג דם O+?
מישהו אמר שקשה יותר לגלות אצלם את הנגיף...
הכי טוב תעשה בדיקה סורולוגית כדי לדעת העם חליתה....מכירים?
בבקשה רק ממישהו שמכירים
בלי שמועות רחוקות.
בכלל היה צריך מזמן לעשות פה אשכול
עם כל התסמינים שאנשים חוו.
ומה הרופאים אמרו?בלת"ק
אנחנו ההינו כמעט כל המשפחה חולים ולשלושה אחים שלי שהיו עם חום וסחרחורות עשו פעמיים בדיקות ושלושתם יצאו שליליים
כשחזרנו מהמלונית הם נכנסו לבידוד של שבועייםומה הרופאים אמרו?
הם פשוט חיכו שזה יעבור והמשיכו?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים