- הוסף לסימניות
זה לא הוכחה,יש אנשים שלא מדביקים בכלל, ויש כאלה שהם "מפיצי על" ויכולים להדביק כמויות אנשים, כמו בקוריאה שככה התחיל הגל השני-אדם חולה הסתובב והדביק תוך יום 52 איש(אבל עובדה היא שאף אחד מהמשפחה שלו לא נדבק)
זה לא הוכחה,יש אנשים שלא מדביקים בכלל, ויש כאלה שהם "מפיצי על" ויכולים להדביק כמויות אנשים, כמו בקוריאה שככה התחיל הגל השני-אדם חולה הסתובב והדביק תוך יום 52 איש(אבל עובדה היא שאף אחד מהמשפחה שלו לא נדבק)
כן, אישית.מכירים?
בבקשה רק ממישהו שמכירים
בלי שמועות רחוקות.
בכלל היה צריך מזמן לעשות פה אשכול
עם כל התסמינים שאנשים חוו.
מקרה אמיתי לגמרי!!!(שמעתי מכלי ראשון)זה לא הוכחה,יש אנשים שלא מדביקים בכלל, ויש כאלה שהם "מפיצי על" ויכולים להדביק כמויות אנשים, כמו בקוריאה שככה התחיל הגל השני-אדם חולה הסתובב והדביק תוך יום 52 איש
נבדקת פעם אחת?כן, אישית.
כולל פגיעה בחוש הטעם, שזה תסמין ממש מובהק.
מכיר אישית משהו. שקיבל 3 פעמים התעקש! קיבל רבעי ורק אז יצא חיובימכירים?
בבקשה רק ממישהו שמכירים
בלי שמועות רחוקות.
בכלל היה צריך מזמן לעשות פה אשכול
עם כל התסמינים שאנשים חוו.
סרט!מכיר אישית משהו. שקיבל 3 פעמים התעקש! קיבל רבעי ורק אז יצא חיובי
סיפור בהמשכים...סרט!
אז מה הסיפור של הבדיקות האלה???
משהו הזוי בכל הקרונה הזאת........סרט!
אז מה הסיפור של הבדיקות האלה???
פעמיים, כי לראשונה לא האמנתי.נבדקת פעם אחת?
אצל מי שאני מכירה - כן!!!מענין,
יש לו סוג דם O+?
מישהו אמר שקשה יותר לגלות אצלם את הנגיף...
נו, אולי אם היית נבדקת פעם רביעית..פעמיים, כי לראשונה לא האמנתי.
הייתי בבידוד ממילא, וחוץ מזה לא אמרו לי שום הוראות נוספות.נו, אולי אם היית נבדקת פעם רביעית..
בקיצור צריך פשוט לחכות שהכל יעבור?!
רופא אמר לך משהו?
באמת?אצל מי שאני מכירה - כן!!!
ממש מעניין.
אז איך אושפזה ב'כתר'?הגיעה עד אשפוז ב'כתר'.... ויצא שלילית
הם היו בטוחים אלף אחוז שהיא חיובית שהבדיקה ממד"א שגויהאז איך אושפזה ב'כתר'?
אצל מי שאני מכירה - כן!!!
ממש מעניין.
חוץ מגלבוע עצמה.אנחנו גם O
אז בעצם את אומרת שגם המערכת הרפואית מקבלת את האפשרות הזאת?הם היו בטוחים אלף אחוז שהיא חיובית שהבדיקה ממד"א שגויה
חזרו על הבדיקה בבית החולים ובינתיים היתה ב'כתר'.
שלילית.
אבל באמת תסמינים הכי מובהקים שאפשר.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים