גדולים מהחיים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
משהו נתקל ???
מה אתם מרגישים??
מה אתם מרגישים??
כמה ימים זה מדבק ?לפני חודש בערך היה גל של שפעת חזקה/ קורונה
3 שבועות של חולשה נוראית צינון חזק + כאבי ראש וגרון
שמעתי מהרבה אנשים + חוויה אישית
וכולם אמרו לי שעד שלא נתנו לגוף כמה ימי חופש ומנוחה לא עזב ולא נרגע
היה לי... והייתי בטוחה שקורונהמעניין לשמוע אם יש עוד כאלה שחווים:
כאבי גרון, שיעול, צינון, חולשה ותחושת חום, ואובדן חוש הריח למשך כשבוע
אני יום אחד עם כאבי גרון שיעול צינון חלש חולשה תחושת חום טעם וריח חלש ובחילותמעניין לשמוע אם יש עוד כאלה שחווים:
כאבי גרון, שיעול, צינון, חולשה ותחושת חום, ואובדן חוש הריח למשך כשבוע
לקחה משטח ?היה לי... והייתי בטוחה שקורונה
בסוף הלכתי לרופאה וטענה שזה דלקת גרון, האנטיביטויקה סיימה את זה ב"ה.
לא, לא מצאה בזה ענין. ראתה אדום בגרון.לקחה משטח ?
יש כהיום הנחיות מיוחדות לתוצאות חיוביות בקורונה?אצלנו הסתובב מין וירוס שעבר בין כולם, אחת מאיתנו עשתה בדיקת קורונה ויצא חיובי
איך אובחן ההוא שאת יודעת עליו?אני יודעת מישהו שאובחן בקורונה.
מענין איך מאבחנים היום? עם מטוש? מי יודע?
לא שאלתי. זה מישהו בעבודה.איך אובחן ההוא שאת יודעת עליו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים