דרוש מידע תסמיני פוסט-קורונה

• פותח הנושא nicky
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה.

עדיין יש לך חולשה ביידים???
יש משהו שעוזר לזה?
אני מאז הקורונה עם חולשה הולכת ומחמירה בידיים וברגליים ובנוסף גם מתווסף לזה בלבול וחוסר ריכוז...
יש עוד משיהו שנתקל בתופעות האלו?
אני מאז הקורונה עם חולשה בידיים, לא מצליחה לסחוט סמרטוט רצפה בצורה נורמלית. שלא לדבר על הברזל שלי שמתעקש להישאר צמוד לקו האפס.
לטענת הרופאה פוסט קורונה שכיח...

• הוסף לסימניות
ויטמינים למיניהם לא עזרו?

• הוסף לסימניות
אני לוקחת ויטמינים בלי סוף, בינתיים לא רואה שיפור
והתופעות האלה הן בנוסף לתופעות שלא כאן המקום לפרטן...

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כדאי לעשות את כל הבדיקות שהיו נעשות אלו לא היתה קורונה ברקע, על מנת לשלול דברים אחרים.

• הוסף לסימניות
כאבי ראש הזויים
כמו התקף מיגרנה חריף אבל ללא הפסקה
הלוואי שתגידו לי שזה פוסט קורונה ולא משהו אחר...
בהצתה מאוחרת - אפשר לשאול כמה זמן לקח עד שעבר? ואיך?
אני 3 שבועות אחרי קורונה, עם כאבי ראש איומים. הייתי בטוחה שסינוסיטוס. אני ביום הרביעי לאנטיביוטיקה ועדיין צריכה 2 /3 משככי כאבים כדי לעבור את היום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה