- הוסף לסימניות
התכוונתי לפונימעניין, לא ראיתי שזה חנון בשום מקום.
אבל שומעת.
בד"כ בחיידרים הסטנדרטים לכל הילדים יש פוני
בחיידרים היותר פתוחים יש כבר צ'ופים וכו
התכוונתי לפונימעניין, לא ראיתי שזה חנון בשום מקום.
אבל שומעת.
אאה, אוקיי.התכוונתי לפוני
בד"כ בחיידרים הסטנדרטים לכל הילדים יש פוני
בחיידרים היותר פתוחים יש כבר צ'ופים וכו
אז מה אתם עושים בלי הפס?כמו שיש לכל הציבור
מסתפרים על מספר גבוה יותר ומאחורה מסודר עם פס כשחלק מגולח 00
יש בעיה בלי פוני(קטן)לליטאים יש בעיה בפוני?
עכשיו התחלת לדבר פה מתחיל פה נגמר השתייכות זה הכל! אין ויכוח מהותיזה לא יאומן כמה דקויות יש בתספורת של בנים ובכיפות
כאמא לבנות גדולות ולבן ראשון שכעת חוגג חאלקה לא הייתי מודעת לדברים האלו כלל
לא ידעתי שזה נושא כל כך גדול ומורכב,
תודה לכל המשיבים, שיהיה רק בשמחות
בלת"ק כמעט חלקישלום
אני אמא להרבה בנות ובן ראשון שהשבוע נהיה בן 3
אנחנו משפחה כלל חסידי סטנדרטית
במגזר החסידי התספורת בדרך כלל חלקה ואחידה, וזה גם מה שנהוג אצלנו במשפחה המורחבת, אני מאוד אוהבת תספורת מודרנית יותר עם פס ופוני, אני מאוד רוצה לעשות לילד תספורת כזאת ואני שואלת עד כמה זה יכול להיות בעייתי לילד והאם ירגיש שונה.
נכון שהילד בגיל קטן ועדיין לומד בגן אבל שנה הבאה הוא נכנס ללמוד בחיידר כלל חסידי ואני לא רוצה שזה יהיה בעיה.
לאחד הבנים שלי יש מוקד צמיחה של שיער ממש מעל המצח וכשהשיער מתחיל קצת להתארך זה מתרומם ונראה כמו צ'ופ,ברוב החידרים החסידיים, לכזה "מעט שיער מקדימה" יש שם. קוראים לזה "צ'ופ".
ומי שמגיע מרקע מעט חסידי יודע כמה ילד כזה עלול לסבול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים