- הוסף לסימניות
לפעמים יש בעיה ב'אי פוני'.לליטאים יש בעיה בפוני?
לפעמים יש בעיה ב'אי פוני'.לליטאים יש בעיה בפוני?
אצלינו (ליטאים) זה חנון פונילליטאים יש בעיה בפוני?
איך אפשר מספר גבוה בלי פוני ?חבל שזה באמת ככה
אנחנו משפחה כלל חסידית טובה
וחבל שבגלל תספורת של ילד קטן מתייגים משפחה
לפי הדברים פה אני כנראה יספר אותו מספר גבוה עם פס, על הפוני אני יאלץ לוותר לצערי
למה מוזר?איך אפשר מספר גבוה בלי פוני ?
זה ממש מוזר
(ליטאית)
כן? מסתפרים על אותו מס' כל הראש או משהו אחר?אצלינו (ליטאים) זה חנון פוני
מדובר על מספר 2-3איך אפשר מספר גבוה בלי פוני ?
זה ממש מוזר
(ליטאית)
כמו בבני ברק צריך כיפה עם סרט ובירושלים לאזה באמת לא קל (מניחה שאת לא מרקע חסידי, נכון?)
אבל בציבור שלנו הרבה דברים עוברים דרך תיוגים חיצוניים ונורמות.
לא נכנסת בכלל אם זה נכון או לא.
אבל לפעמים אין ברירה אלא לישר קו בהבנה שזה טובת הילד. גם בלי להבין את הפרינציפ.
אני מספרת מינימום 5למה מוזר?
מסתפרים 3 או 4 ולא משאירים שיער מקדימה.
ממש מוזרלמה מוזר?
מסתפרים 3 או 4 ולא משאירים שיער מקדימה.
2 מספריםכן? מסתפרים על אותו מס' כל הראש או משהו אחר?
מעניין, לא ראיתי שזה חנון בשום מקום.2 מספרים
למטה מספר אחד
ושער הראש מספר יותר גבוה
מה זה כיפה עם סרט?כמו בבני ברק צריך כיפה עם סרט ובירושלים לא
זה כיפה חסידיתמה זה כיפה עם סרט?
כיפה רגילה שאת מכירה היא עם סרט (בד מסביב)מה זה כיפה עם סרט?
אפשר הסבר מה זה?מעניין, לא ראיתי שזה חנון בשום מקום.
אבל שומעת.
חנון זה 'חניוק בלטאית.אפשר הסבר מה זה?
כדי שאדע אם אני חיובית או שלילית
מקביל לצו"ל או משהו אחר?חנון זה 'חניוק בלטאית.
כןמקביל לצו"ל או משהו אחר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים