נכתב ע"י אמריקאית;1202433:אני נותנת משחק קופסא
תמיד יש מה לעשות עם זה
לדעתי "מעטפה", גם אם כולם יתנו כמוך זה אף פעם לא יותר מידי ותמיד יהיה מה לעשות עם זה...נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים? זה הרבה יותר מסובך ממטפלת, גננת וכו'
נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים? זה הרבה יותר מסובך ממטפלת, גננת וכו'
קודם כל, לדעתי זה משלוח מהאבא (לפחות בכיתות הגבוהות), ולכן העיצוב פחות משמעותי. אפשר לתת ספר קודש טוב וכדומה.נכתב ע"י אך;1203056:לדעתי "מעטפה", גם אם כולם יתנו כמוך זה אף פעם לא יותר מידי ותמיד יהיה מה לעשות עם זה...
(כמובן שליד זה אני מוסיפה בקבוק יין ואיזושהי בונבונירה).
פורים שמח.
גם אני באמצע לחשוב על זה...נכתב ע"י eden7115;1203100:אני לא יודעת מה איתכן...
יש לילדים שלי ב"ה הרבה מטפלות, גננות ומורות (מקסימות כולן) ואם אני אתחיל להשקיע בכל אחת את ההשקעות שרצות פה, אני אצטרך חצי משכורת ויום-יומיים חופש...
אתן באמת מכינות לפחות 10 משלוחים מושקעים לכל הצוות של הילדים שלכן?
זה נשמע לי ממש מופרך שכל מטפלת/גננת/מורה תקבל עשרות משלוחים כאלו - והרי לא לשם כך אוספים סכום יפה בכדי לקנות משלוחים במרוכז?
(אני יודעת שזה לא פופולרי להגיד את זה כ"כ, במיוחד פה, אבל אני שואלת בכנות...).
נכתב ע"י יוכיש;1202755:יש לכם רעיונות למלמדים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים