נספח לאתגר תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

• הוסף לסימניות
@טוב עין ה33 בול אותו יצירה מנכון מאוד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ו @נכון מאוד מתואמים על מלא....

דרך אגב, עוד רעיון ל33:
הורדה (2).jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פרחונית,
התמונה שלך הייתה חסומה ורק אחרי שהעלתי ראיתי שזה אותו דבר :(
מתנצלת

• הוסף לסימניות
@מנדלסול מתנצלת, לא שמתי לב שחשבת על הרעיון לפני...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מסבירים ללאונרדו שיעשה את האלמנט שאני מבקשת בצורה של המספר ולא מספיק שיכתוב את המספרים איפשהו?
כמה שאני מנסה להסביר לו הוא לא קולט...

• הוסף לסימניות
איך מסבירים ללאונרדו שיעשה את האלמנט שאני מבקשת בצורה של המספר ולא מספיק שיכתוב את המספרים איפשהו?
כמה שאני מנסה להסביר לו הוא לא קולט...
מנסיוני לאונרדו באמת די בעייתי בעניין של ספרות ומספרים.
אפשר לנסות לשפר את הפרומפט או לנסח אותו באופן שונה, לדוג': הספרה 7 עשויה מאש / להבת אש בצורת הספרה 7 / צורת הלהבה היא צורת הספרה 7.
וגם אחרי שמנסים ניסוחים שונים - צריך רחמי שמיים...
ממליצה לעבוד עם תוכנה אחרת- כגון נייטקפה, GPT וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה