מידע שימושי תסרוקות במרכז ירושלים

• פותח הנושא MRF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שמחה לעזור אפילו שאני גרה בצפון...
יש מישהי מעולה מקצועית וכן גם זולה גרה ברחוב רש"י בירושלים
ימימה
מאפרת + מסרקת גם כלות
מקצועית ברמות !!!!
שווה לנסות . היא קולעת בול לטעם. מוציאה אותך מהממת ומרוצה
ממש ממליצה בחום!!!
סליחה הנה הטל שלה
ימימה יחזקאל 055-6661008

• הוסף לסימניות
מירי פלדמן-
0527172601
תסרוקות ברמה ממש!
לכל הגילאים...

• הוסף לסימניות
תודה!!!!
אני גרה ברמות
ואני מחפשת מישהי זולה השאלה אם שושי לוקחת אותו סכום (היא לא עונה לי)
זה לשתי אחיות שלי קטנות לאירוסין של אח עד 80 ש"ח

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש משהי שמכירה או שבעצמה מסרקת?
יש לנו אירוע בתחילת שבוע הבא ואני מחפשת מסרקת לשתי ילדות עד 80 ש"ח
אם מישהי מכירה יעזור לי ממש!!!!

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש משהי שמכירה או שבעצמה מסרקת?
יש לנו אירוע בתחילת שבוע הבא ואני מחפשת מסרקת לשתי ילדות עד 80 ש"ח
אם מישהי מכירה יעזור לי ממש!!!!
עוקבת

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי ממש מקצועית בירושלים באזור גאולה לוקחת 70 ש''ח לילדה המספר שלה 0583290096

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה