דרוש מידע תסרוקות ומתסרקות.

• הוסף לסימניות
צריכה שמות של מתסרקות ( מלשון תסרוקות, כן?) טובות מאד בירושלים.
חייבת אבל באמת כאלה תותחיות שיעשו גם תסרוקות לא ״רגילות״ ש״כולם עושים״, ושהתסרוקת תחזיק מעמד. לא משנה לי המחיר.

אה, ועוד משהו, מי שממליצה על מישהי, אשמח אם תשלח לי למייל (rut4841 בג׳ימייל) תמונות. תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש את חייקי זלוטניק/יעקובוביץ' שהיא אלופה
אשלח לך תמונות

• הוסף לסימניות
תהילה לאופר-חברה שלי הביאה אותה לבני ברק במיוחד!!!
לכלה ולאחיות עשתה תסרוקות יפיפיות במן המצאה של רגע -משהו שלא רואים,
לכלה החזיק פחות התסרוקת ...[אולי היא השתוללה מדי:)]
לאחיות החזיק מעולה עדדד הסוף
הרבה מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני בתור כלה לקחתי מישהי ממש טובה וגם שילמתי עליה.
הפאה התפרקה עוד לפני הריקודים,
ןהיא הוזעקה לבוא לסדר באמצע החתונה.
(וגם אז, לא יצא ממש טוב)!
קחו בחשבון:(

ממליצה על ציפי, בעלת ידי זהב.
המספר שלה: 052-7669693

• הוסף לסימניות
תהילה לאופר!!!
הבאנו אותה לב"ב
היה שווה!!!
הבאנו אותה גם לאיפור אז בכלל היה משתלם
היא עושה תסרוקות מאלפות!!
מומלץ!

• הוסף לסימניות
חוי בראון!!
עושה סגנון תסרוקות שונה - די אירופאי.

• הוסף לסימניות
מירי רוזנשטיין - פצצה של מתסרקת
תסרוקות עמידות ומקוריות - כל סגנון שתבחרי
מומלץ בחום
0527640602

• הוסף לסימניות
נעמי אטיק (גינזבורג) מתסרקת אלופה! יודעת להתאים מאד את התסרוקת ל"מתוסרקת", תסרוקת שלא מתפרקת ומאד נקיה ומושלמת! ממליצה בחום- 0583251113

• הוסף לסימניות
נראה לי שצריך לקבל אישור לפני פרסום מישהי באינטרנט. (אלא אם תתנו קישור לאתר שלה או משהו כזה)
היזכרו בסיפור הפאניות בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה