אני חושבת שבביתראיפה זה הילה לפאה?
ממליצה לך להיכנס לשאול תמרוקים וליקנות יש שם ספריי בבקבוק בצבע זהב שמן לא הרזים עולה 22 שווה פי מאה מביוטיקרספריי אני קונה בביוטי קייר, אבל באמת לא בשביל להחזיק אלא קצת ברק של תסרוקת וקצת מקשה את השיער,
כלומר- תופס יותר את הבייביליס
עולה שם גרושים... 12-13 ש"ח
הוא חתיכת שמן.לא?ממליצה לך להיכנס לשאול תמרוקים וליקנות יש שם ספריי בבקבוק בצבע זהב שמן לא הרזים עולה 22 שווה פי מאה מביוטיקר
כבר שנים משתמשת בסיכות פשוטות (ביוטיקייר, הכל בשקל)ספריי לא מחזיק את התסרוקת הוא רק ציפוי לתסרוקת,
מה שבעיקר מחזיק- זה סיכות איטלקיות איכותיות אותם אפשר לקנות אצל ספקים
כמו: הילה לפאה י-ם , דייזין מב"ש.
תמונות את יכולה לקחת מהספר תסרוקת לכולן של רבקה גולדברג או מסרטונים של יוטיוב.
על כל חמש סיכות מביוטיקר- תשימי איטלקית אחת...כבר שנים משתמשת בסיכות פשוטות (ביוטיקייר, הכל בשקל)
ומחזיק מעולה לערב שלם.
צריך לדעת איך לעשות, ולשים את הסיכות בזויות הנכונות.
פני אלי באישייש לך תמונה? לא היה לנו אירוע בשנים האחרונות (וגם לא הלכתי) אין לי מושג איך לדמיין את התסרוקות..
אם יש למשהי תמונה אשמח מאד!
**האתר של רבקה ויוטיוב שהמליצו לי כאן, חסום לי!
ספוגים לפי גודל הראש והשיער, יש קטנטנים ממש בקוטר 6-8 ס"מ.לא לכולם טוב להכניס את הספוגים
לוקח את כל אורך השיער ולא נשאר לתלתלים המפוזרים
כדאי לנסות כך וכך ולראות מה יוצא יפה יותר..
פני אלי באישי
אני לא יודעת איך פונים באישי. אני לא בטוחה שיש לי אפשרות.. אני חדשה יחסית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים