תסרוקות לילדות

• הוסף לסימניות
מחפשת השראה לתסרוקות לילדות קטנות לשמחות. יש לי את הכלים, אני צריכה רעיונות... ו-החתונה עוד יומיים:eek:!!!

אם יש לך תמונה עדכנית- אשמח לקבל כאן או במייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
זו תהיה עזרה גדולה...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה אם את רוצה לחסוך? קצת פן עם סיכה ענקית על הראש זה מה שתראי היום (בשביל כל הדורות צריך מקצועיות

• הוסף לסימניות
למה שלא תקחי מישהי מקצועית?אפילו עם קצת נסיון...
זה שווה יותר!

• הוסף לסימניות
ברגע שעושים ביביליס [קניתי ב35 ש"ח] וספרי פחות משנה השאר- מספיק משהו פשוט
זה נותן מראה מקצועי ונשאר עד הסוף.

• הוסף לסימניות
יש בייביליס ויש ספריי ויש קצת ידע, יש אפילו פרח ענק ;),
חסרה רק השראה...

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה כרגע, אבל ראיתי פעם תסרוקת יפיפיה- זה היה פזור עם ביביליס שובב שנראה ממש טבעי. ובשיער עצמו שזרו פרחים קטנים טבעיים. זה היה נראה עוצר נשימה.
חוץ מזה יש את התסרוקות הקלאסיות- אסוף לצד אחד עם אפליקציה.
פזור עם קשת.
כתר עם ביבילס.
כתר מצמות וכולי

• הוסף לסימניות
בחתונה האחרונה שהייתי (אצל אנשים בעלי אמצעים מופלגים בכל קנה מידה)
מה שראיתי זה רק- הר סיני על הראש ופרח, ותו לא.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התאורים מרחיבי הלב... ;)
כבר יצא לי לעשות כאלו דברים אני רק רוצה תמונות כדי לראות את הצורה המדויקת.

• הוסף לסימניות
חשוב- יש לי פרח שטוח- כנראה בסגנון אפליקציה, והוא צריך להשתלב אי שם בצד..

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באירוע האחרון המסרקת עשתה לבנות שלי בננה מקדימה (מה שקרוי בפי הנערות "רמפה") שאחריה קשת יפה עם פרח הצד, חצי שיער אסוף (אפשר "תולעים" ואפשר צמה מגולגלת או מהודקת לקוקס) וחצי בייביליס פזור.

שבע הבא יש לנו אירוע נוסף ב"ה והתכנון הוא לבקש ממנה לעשות משהו יפה שראיתי:
שיער אסוף לקוקו גבוה. מחצי מהקוקו יוצאת כמין רמפה שמכסה את הגומיה ובחצי השני עושים בייביליס. נראה משגע ומסודר ולדעתי יחזיק מעמד יפה כל הערב.

אם את רוצה תמונות אני אשלח לך.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל

• הוסף לסימניות
גם אני שלחתי לך תמונות במייל.

• הוסף לסימניות
עוד לפני שפתחתי ת'מייל- תזכו למצוות, אין מילים!!

• הוסף לסימניות
אפשר גם תמונות של תסרוקות למייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
כבר נהיה מסקרן, נא העלי תמונות אחרי...

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על הרעיונות והתמונות, זה ממש מעולה. בע"ה אעלה תמונות אח"כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה