דרוש מידע תסרוקת לחתונה לילדה בת 2.5.. עזרתכן...

• הוסף לסימניות
תלוי כמה שיער יש לילדה
מבינה שאת משתוקקת לתסרוקת לילדתך
אבל גם אם יש לה שיער מלא וארך
הכי יפה בגיל הזה פזור עם אביזר מתאים לשמלה
מקסימום לאסוף משתי הצדדים שישמר יפה

• הוסף לסימניות
ואת פשוט יכולה לעשות לה פזור ולהוסיף פרחים או משהו בסגנון...
kakuyu-prichesku-vybrat-dlya-devochki-na-svadbu-6.jpg

• הוסף לסימניות
ראיתי שמאוד הולך תוספת שיער עם שני קוקסים מוכנים
לשלב עם השיער הקיים ואיזה קישוט שמלופף מסביב כל קוקס.
חמוד מאוד.

אישית פחות אוהבת....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי, למישהי יש רעיון איך לארגן את השיער של הילדה שלי שיש לה שיער מאוד מאוד קצר, אפילו אי אפשר לאסוף לקוקו אחד, פשוט או לעשות פזור עם סרט או קוקיות עם שתי קליפים שזה כבר נדוש, זה לאירוע אז אני רוצה משהו אחר ושונה, למי יש רעיון, תודה

• הוסף לסימניות
הי
אני מתלבטת לגבי תסרוקת לילדה בת שנתיים וחצי, רזה ונמוכה נראית יותר בת שנתיים
יש לה שיער יחסית ארוך אבל דליל ותינוקי עדיין
אני רוצה לשים לה גיבסניות, השאלה אם מתאים זר גיבסניות על כזה שיער?
משהו בסגנון של התמונה בהודעה הזאת:
גיבסניות זה יותר קטן אבל אולי זה עדיין מידי גדול ביחס לשיער ולראש שלה?
מה אומרות?

אם אני הולכת על זה, אני צריכה מתסרקת או שאני יכולה לשים לה בעצמי?
ואם אני לא הולכת על זה, כדאי שמתסרקת תשזור לה בשיער גיבסניות בודדות ולא זר? זה משהו שאני יכולה לעשות?
ואת פשוט יכולה לעשות לה פזור ולהוסיף פרחים או משהו בסגנון...
kakuyu-prichesku-vybrat-dlya-devochki-na-svadbu-6.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה