תחפושות לפורים תסרוקת לתחפושת כלה עם שיער פתוח יחסית דליל

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון מה לעשות לילדה בת 4.5 עם שיער פתוח ודליל, עם פוני בובה, שמתחפשת לכלה, אני לא יודעת מה לעשות, תוספות שיער/קישוט לשיער/טול - ואיך עושים את זה? יש הרבה קישורים לדברים שאפשר לקנות באליאקספרס או טמו, אבל אני לא יודעת מה עושים עם זה, אשמח לכל עזרה בנושא

• הוסף לסימניות
תעשי קשת ענקית מגיבסניות עם קרה חלק, מהמם.

• הוסף לסימניות
תעשי קשת ענקית מגיבסניות עם קרה חלק, מהמם.
התכוונת למשהו שהוא כמו קשת עם פרחים או חרוזים ?בצבע לבן, יש למישהו קישור למשהו יפה שיהיה במקום תסרוקת רצינית, ומה לעשות בשיער למטה, בייביליס רגיל?

• הוסף לסימניות
טול על קשת. חושך את כל הבלאגן, לא רואים את השיער מאחור, ממילא התסרוקת מתייתרת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קודם כל - תזמיני כתר פרחים או קשת פרחים, זה יטשטש את הדלילות וכמובן שקל מאוד לשים את זה על הראש.
דבר שני - גם אני תוהה איך לחבר את הטול, אני לא טובה בתסרוקות, לדעתי אני פשוט יעשה "קוקו שקר", אולי יהפוך אותו בתוך עצמו - מקווה שאני מובנת - ואתקע מעליו את הטול... ויחזק כמובן בסיכות...
נשמע לי שזה לחלוטין מספק, תזכרי שהילדה עצמה לא מבינה בתסרוקות אלא רק צריכה להרגיש שעשית לה תסרוקת, ואם יש לה פוני בובה אז עם הקשת פרחים היא תיראה מקסים.

• הוסף לסימניות
1769091267364.png

הזמנתי וכבר הגיע מקסים!
מאוד חגיגי ומרשים :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם
אני רואה שיש כזה דבר קשת עם טול, מצרפת תמונה, נראה לכם שזה יהיה יפה על הראש? מצאתי בנתיים רק בגודל של נשים, ולא ילדות, (ככה כתוב שם צעיף נשים וכתר), אם יש מישהי שקנתה כזה דבר לתחפושת לילדה ויכולה להמליץ לי, אשמח מאוד
1769117289134.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה