תעבורה מוגזמת בגוגל

• הוסף לסימניות
מדי פעם כשאני עושה חיפוש בגוגל אני מקבל הודעה שגוגל זיהה תעבורה מוגזמת מהכתובת שלי, וכדי להוכיח שזה לא רובוט אני מתבקש להזין קוד מתמונה. למרות שזה הפעם הראשונה או השניה שלי במשך היום שנכנסתי לגוגל.
זה נורמלי? או שמישהו יושב לי על הרשת שלי?
הרשת האלחוטית שלי מוגנת עם סיסמה

• הוסף לסימניות
אתה בנטפרי? אני גם נתקל בזה לפעמים אמנם לא בגוגל אבל באתרים שונים אחרים, אולי בגלל שהכל על IP אחד (כך זה עובד בRL)

• הוסף לסימניות
אם אתה לא בנטפריי
אז יכול להיות שמישהו גולש לך על הוייפי

• הוסף לסימניות
דהיינו שמישהו פרץ לי את הסיסמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1750495:
אתה בנטפרי? אני גם נתקל בזה לפעמים אמנם לא בגוגל אבל באתרים שונים אחרים, אולי בגלל שהכל על IP אחד (כך זה עובד בRL)

זו הסיבה.
RL הבטיחו שזה "בטיפול"....

• הוסף לסימניות
יש כמה תוכנות לבדיקה מי גולש על הראוטר שלך:
כמו-
wnetwatcher-
תוריד ותבדוק כמה אנשים מחוברים לראוטר.
כמו"כ, תנסה לעבוד יום אחד על דפדפן אחר ותבדוק אם זה קורה גם משם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1751816:
יש כמה תוכנות לבדיקה מי גולש על הראוטר שלך:
כמו-
wnetwatcher-
תוריד ותבדוק כמה אנשים מחוברים לראוטר.

אני חסום, מישהו יכול להוריד לי בבקשה?

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני, יתכן מאוד שמישהו גולש לך על הראוטר. בפרט אם הסיסמא שלך לראוטר לא מידי חזקה, כגון מספר הפלאפון וכדומה.

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• wnetwatcher.zip
    KB 303.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
דרך התוכנה אפשר גם לנתק אחרים
או רק לראות שהם קיימים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה