כללי תעודה לבי"ס...

• הוסף לסימניות
טוב,זה דיי מביך להעלות כזה דבר...אבל רק בגלל שאני יושבת מול המסך כבר שלוש שעות וכלום לא זז,אני ממש עושה את זה..
אז אלה הדרישות: צבע אחד (חוץ מהלבן...) ושיהיה יפה.
לא רע.
-
אני ממש זקוקה להצעות ייעול ושדרוג בקטע ה'עצובי',מה אפשר להוסיף/להוריד,אם בכלל....
-רדו מהפונטים - זה מה יש לי...(מצער...)
אגב,למטה,המטושטש-זה הלוגו.

תודה...

קבצים מצורפים

• תעודתית.jpg
    KB 285.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
התחלה טובה.

ההצעה שלי: ליד התאנים להוסיף גם עלה.
את כל העיצוב המרכזי להעלות טיפה למעלה.
עם הפסוק (איזה בחירה יפה) - לנסות משחק טיפוגרפי יותר מעניין.
למטה להוסיף פס בנגטיב של העלים למעלה.
לשקול שוב אם המסגרת של תעודה היא המתאימה.

ובעניין הפונטים: גוטמן קרן בטח יש לך. יותר מרשים לפסוק.

• הוסף לסימניות
התאנה נראית קצת כמו שום. אם תוסיפי איזה גבעול שמחבר בין שניהם ואולי גם איזה עלה, זה ישפר מאוד.

• הוסף לסימניות
לדעתי מספיק רק עלים למעלה בלי תאנה למטה

• הוסף לסימניות
חוץ מכהנ"ל - אולי כדאי לעשות את הכתה ושנה"ל באותה שורה (למה צריך ל"כיתה" את השורה הכי ארוכה?).

• הוסף לסימניות
חסר לך גוש צבע שיחזיק את הקומפוזיציה.
הייתי עושה את הצורה המעוטרת שבתוכה המילה תעודה בסגול, ואת המילה עצמה בלבן (כמו חור בתוך הצורה).

• הוסף לסימניות
לדעתי לשחק מעט בנגטיב של העלים

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעה של נעמה ליצור יותר סגול , ניתן לשקול גם מסגרת מסביב

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות,ניסיתי ללכת בעקבותן..
לא מוגזם הסגול באמצע?מה עדיף??

קבצים מצורפים

• תהודה לתעודה.jpg
    KB 279.1 · צפיות: 21
  • תהודה לתעודה2.jpg
    KB 280.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עם הסגול - זה לא מוגזם!

• הוסף לסימניות
יותר טוב, אבל נראה לי כדאי להפטר מהתאנים למטה לגמרי, זה נראה מוזר לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה