כללי תעודה

• פותח הנושא gol
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי זה לא יפה לבקש,
אבל אני צריכה עיצוב של תעודת הערכה לתלמיד,(כזו ששמים במסגרת וכותבים בה על כמה נבחן וכו') לצורך שימוש אישי (וטפשי). אבל יקדם מאד ילד שקשה לו.
אין לי זמן לעצב את זה וגם אין לי טעם.
אם משהו מוכן לשלוח לי קובץ פידיאף עם איזה עיצוב של תעודה כזו, זה יהיה חסד גדול.
אבל, אל תתרגזו מהבקשה.
תודה ותזכו למצוות.
לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
אולי זה טוב לך..

:):):):):)

קבצים מצורפים

• תעודת הערכה לתוכניתבית הספר.JPG
    KB 35.2 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
תעודת הערכה

אני שולח לך משהוא שעיצבתי תוך כמה דקות על מנת לסייע.

הנוסח - הלחנה אישית, מתוך היכרות בשטח.

את הרקע של הקלף עם הנוצה הורדתי מאיזה אתר והוא עם זכויות יוצרים, אלא שאינני זוכר מהיכן הורדתי. לכן מותר לשימוש אישי בלבד ובשו"א לא לשימוש מסחרי.

שיהיה בהצלחה ובשורות טובות.

ארצה לדעת אם הסתייעת בזה.

קבצים מצורפים

• תעודת הערכה.pdf
    KB 622.2 · צפיות: 74
  • תעודת הערכה.jpg
    1.9 MB · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.
באמת לא כ"כ קשור נר.
אולי נחליף לספר. בכל מקרה זה חסד גדול ותודה רבה.

ואם יש למשהו דוגמא נוספת- אשמח מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה