תעודת בכיר להיכן לשלוח?

• הוסף לסימניות
מי יכול להגיד לאיזה כתובת צריך לשלוח את התעודה מהסמינר כדי לקבל תעודת ממשרד החינוך?
זה די דחוף אשמח לתשובה מהירה

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא פתחת תיק: את צריכה לפתוח תיק עובד הוראה ולשלוח לאגף כח אדם בהוראה במשרד החינוך במחוז שאת עובדת.
אם פתחת את צריכה לשלוח העתק של התעודה 1. לאגף כח אדם בהוראה (למקום שהתיקש לך נמצא)
2. לבעלות שמשלמת את שכרך.
(מקווה שהועלתי, העתקתי לך מהטופס שהיה מוצמד לבכיר שלי)
רחלי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1274854:
אם עדיין לא פתחת תיק: את צריכה לפתוח תיק עובד הוראה ולשלוח לאגף כח אדם בהוראה במשרד החינוך במחוז שאת עובדת.
אם פתחת את צריכה לשלוח העתק של התעודה 1. לאגף כח אדם בהוראה (למקום שהתיקש לך נמצא)
2. לבעלות שמשלמת את שכרך.
(מקווה שהועלתי, העתקתי לך מהטופס שהיה מוצמד לבכיר שלי)
רחלי:)

יש לך מספר טלפון שאני יכול להתקשר ולברר או כתובת בשביל לפתוח תיק?

• הוסף לסימניות
אף לא יודע?

• הוסף לסימניות
מס' הטלפון של האגף לכח אדם בהוראה-

מחוז
כתובת
טלפון
פקס

מחוז ת"א
רח' השלשה 2, יד אליהו, תל-אביב 61092
03-6896317
03-6896330

מחוז מרכז
רח' השלשה 2, יד אליהו, תל-אביב 61092
03-6896573
03-6896546
מחוז דרום

רח' התקוה 4,
באר שבע.
08-6263090
08-6263091

מחוז ירושלים
רח' כנפי נשרים ‏22, גבעת שאול, ירושלים, 91911
02-5601683
02-5601618

מחוז חיפה
קרית הממשלה ע"ש רבין, בנין ב', שד' פלי"ם 15 א', חיפה 33095
04-8632554
04-8632555

מחוז צפון
קריית הממשלה, ת.ד. 17105,נצרת עלית.
04-6500864
04-6500264
מינהל חינוך התיישבותי

רח' השלשה 2, יד אליהו, תל-אביב 61092.
03-6898700
03-6898881

• הוסף לסימניות
תתקשרי למחוז שלך,{אגב מחוז תל אביב זה המרכז כך שאם יש לך בעיה תתקשרי אליהם}
שם כבר יסבירו לך בדיוק מה צריך לעשות.
בגדול, בשביל לפתוח תיק את צריכה למלא שאלון לעובד הוראה {אם תרצי אני יכולה לשלוח לך במייל...}
ולהוסיף טפסים על וותק אם יש לך,תעודת בגרות,בכיר,פסיכומטרי,תואר וכו'... מה שיש לך .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום וברכה
הזמנתי מגבר קליטה מאלי אקספרס וקיבלתי מדואר ישראל הודעה המצורפת כאן בהמשך, מישהו יודע מה זה אומר? והאם אני יכול להסתבך משהו אם אשלח להם צילום ת''ז שלי?

שלום ---------------------, איזה כיף, המוצר שהזמנת עושה את דרכו אליך!
אנחנו בדואר ישראל עושים את מירב המאמצים על מנת לאפשר לך לקבל את הפריט שהזמנת בהקדם האפשרי. כדי לחסוך זמן יקר ולזרז את הטיפול בתהליכי השחרור מהמכס ובהתאם לדרישות המכס, על המשלוח לכלול פרטי תעודת זהות.

במסגרת אימות הנתונים, נמצא שפרטי תעודת הזהות המשויכים לפריט RS----------------Y שהזמנת מחברת CainiaoX חסרים, שגויים או הינם של קטין.

למה בכלל צריך תעודת זהות?

כל משלוח שמגיע לישראל עובר הליך שנקרא שחרור מכס, הכולל דיווח על פרטי המשלוח לצורך תשלום מיסים כחוק. כחלק מהליך השחרור, משלוחים בשווי 150$ ומעלה מצריכים צירוף חשבונית ותעודת זהות תקינה.

הבנתי, מה אני צריך לעשות?

יש לשלוח את פרטי תעודת הזהות, בהתאם להנחיות הבאות:

1. הנך קטין (מתחת לגיל 18)? יש לשלוח צילום תעודת זהות של אחד ההורים + צילום הספח.
  2. אין ברשותך תעודת זהות ישראלית? יש לשלוח צילום של דרכון זר או תעודת זהות זרה.
  3. בכל מקרה אחר, יש לשלוח את מספר תעודת הזהות שלך + מספר מעקב הפריט.
כדי שנוכל לפעול עבורך בהקדם, יש להעביר את המידע או המסמכים החסרים למייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה