כללי תעודת הוקרה - חוו"ד

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על התעודה הבאה,

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 174.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
חמוד מאוד

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר כמו פלייר מאשר תעודת הוקרה.
התודה והברכה נראה עקום טיפה.

הייתי משנה את הכתום הלז.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!
אהבתי מאוד את הטיפוגרפיה, צבעים, צל וכו'.
לא כ"כ בעד צורת התמונות למעלה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הפונט למעלה גדול מדיי, והמעבר בין התמונה השמאלית (למעלה) לאמצעית רחוק מדיי

• הוסף לסימניות
אני הייתי מקרב גם את השורות בברכה עם החתימה, וגם בכלל להעלות את זה יותר ללמעלה (הרי הוא לא מתכוון לשקר כאן במה שהוא כותב ולקיים ...ירחיק עדותו, שזה אגב סימן גם בגרפלוגיה), ולמרכז את הטקסט לאמצע החלק הריק.

• הוסף לסימניות
דעתי - - -

1. התודה והברכה -ליישר ולהקטין טיפה
(תן אויר לרבי, לא צריך למלא את כל החלל)

2. לגבי הטקסט רץ, הכניסות בכל שורה ראשונה מיותרות.

3. לגבי הפסקה השניה והשלישית, או שתחליף את הפסיק בסוף הפיסקה השניה לנקודה
או שתעלה את הפסקה השלישית לסוף השניה.
(פסקה לא יכולה להסתיים בפסיק)

4. בהצלחה - - -

• הוסף לסימניות
הבסיס טוב, הפונטים מצויינים.
הארותי:

הכותרת גדולה מדי

הצריבה של התמונה של הרבי דורשת שיפוץ (חסר גם חלק מהכובע)

הקו המפריד של החלק הבורדו למעלה לא מתעגל כמו זה שמתחתיו, לי זה הפריע בעין.

הקולאז' - משהו לא יושב שם כמו שצריך, המעבר מתמונה לתמונה חותך את הרב, בכמה מקומות.

השורה "מרכז חב"ד..." - ארוכה מדי. תחלק אותה ל-2 ותשים אותה מתחת לחתימה, ואז היא תשב טוב.

סה"כ עבודה יפה, נעימה לעין.
הייתי אולי מוסיפה משהו, כדי לתת תחושה יוקרתית יותר.

• הוסף לסימניות
תתקן דחוף את השורה האחרונה! יש שם (לפחות) שתי טעויות כתיב.

כתוב: ''ומזרזרת את הגאולה האמתיתי והשלימה"

וצ"ל: ''ומזרזת את הגאולה האמיתית והשלמה''

• הוסף לסימניות
הערה:

מובן לי הצורך לשים תמונה של הרבי,
אך הפורפורציה והטקסט ליד (התודה והברכה) לא ממש מתקשרים.

עדיף להחליף התמונה למשהו קטן יותר.
או להוסיף בטקסט משהו שיותר קשור לרבי, שיחה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה