כללי תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הערות

קבצים מצורפים

• וזאת לתעודה copy.jpg
    2.9 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הצבע הורוד מדי זורח לתעודות הוקרה. לא מתאים לנוסח.

• הוסף לסימניות
בסיס יפה ורואים שיש פה השקעה
הייתי מציעה קודם כל דחוף לשנות פונטים
לשנות צבעי פונטים שעל הרקע הבהיר יהיה כיתוב בצבע כהה
וכן להוריד את כל האפקטים של הכיתובים
וזאת לתעודה-פונט לשנות למשהו עבה בולט ומכובד
הצדדים עם הפרחים הייתי אומרת שזה מאד ילדותי ובוודאי לא מתאים לתעודת הוקרה לרב כלשהו ולא לבן אדם מכובד
ונפרט_ הצבע אולי אמור להיות בורדו אך משום מה כאן זה יותר וורוד סגול, הפרחים יותר מידי ילדותיים
תשנה לעיטורים מכובדים או לעמודים יפים וייחודיים
מקווה שהובנתי
והמון הצלחה, נשמח לראות את זה גמור

• הוסף לסימניות
דווקא את הפונטים אהבתי- לדעתי עם שינוי צבע זה ילך יפה. (בהיר על כהה או להפך ולא בהיר על בהיר)
הצבעים לא מתאימים בכלל לתעודת הוקרה כי אם לתעודת הצטינות לתלמידת תיכון... כדאי ללכת על גוונים עמוקים יותר כמו- בורדו. חום כחול עמוק ולשלב צבע בהיר.
הזהב נראה אומנם מאוד אמיתי אבל לא הכי מתאים לאוירה הכללית. גם הפרחים- נראים ילדותיים. ולכן חשבתי שתלך יותר על כוון של עיטורים עדינים ולא פרחים.
אהבתי את הטקסטורה ברקע.

• הוסף לסימניות
כיוון מעולה! הצבעים נשיים מידי, כדאי להחליף אותם..

• הוסף לסימניות
כמו קודמי, יפה מאוד, ואפילו מקסים.
רק הצבע הוורוד....

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי שם את הפרחים הנ"ל לא נראה לי מתאים לתעודה

• הוסף לסימניות
אליעזר, ברשותך שיניתי קצת, כי הצבע הורוד לא נתן לי מנוחה!

קבצים מצורפים

• %20%20~1.JPG
    KB 204.6 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה