כללי תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת..

ולא יזיק תמחור :rolleyes:
תורה רבה למגיבים!

קבצים מצורפים

• תעודת הוקרה.jpg
    KB 780.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הלוווווווווווווווו
תחליפי פונטים בדחיפות

אהבתי את העיגולים בצד

• הוסף לסימניות
הייתי נסה פונט אחר למלל

מבטל את הבבל אמבוס על הכיתוב למטה - ..אבא והילדים

הנקודות/עיגולים בצד לדעתי פוגמים

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי מאוד את הפונט של המלל רץ..
לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;405498:
דווקא אהבתי מאוד את הפונט של המלל רץ..
לא?

הוא מאוד יפה, במיוחד אם את נוסעת בזמן לשנות ה-80... :)

• הוסף לסימניות
כמה מתמחרים כזאת עבודה?

• הוסף לסימניות
בא נאמר שאת אוהבת את הפונט רץ הזה, אבל למה הרווח העצום בין האותיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;405596:
הפונט הזה יפה, זה שהוא לא מודרני זה לא פוסל.

תודה רבה!

-זה שיש לכם אובססיה לפונטים... לא כולם אמורים להדבק בזה...

יש לי את כל הפונטים של פונטביט זה לא מה שחסר לי!
אני אהבתי את הפונט הנ"ל!!

• הוסף לסימניות
שילת, שלא תביני לא נכון, הפונט יפה, כפי שכבר כתבתי לך, אבל ההטייה והרווח הענק בין האותיות ובין השורות גורמים לו להיראות כאילו הוא לקוח מהעשורים הקודמים.
עכשיו עזבי את בחירת הפונט המרכזי (שמאוד יכול להיות שאם הוא יבוא בצורתו המקורית עם רווחים רגילים הוא ייראה נפלא). שילבת בעמוד אחד 3 סוגי פונטים שונים בתכלית זה מזה. אין בינהם שפה משותפת, מכנה משותף והם לא יוצרים הרמוניה בדף. הפונט של "תעודת הוקרה" יכול להיות בפונט הרץ במשקל עבה יותר (ושוב, בלי רווחים מיותרים) והכיתוב למטה, אפשרי גם באותו פונט, ואם כבר רוצים להוסיף פונט כתב יד - אני הייתי עושה בשביל הקטע איזה פונט כתב יד מחורבש שיראה כאילו זה החתימות שלהם מתחת לכל שם...

באופן כללי בקשר לעיצוב, אני הייתי הולכת על מרכוז הטקסט, כמו שעושים בדר"כ בתעודות הוקרה, עם מסגרת מעניינת, רקע נחמד וטיפוגרפיה טובה (קצת משחק עם משקלים וגדלים, להוריד את המילים "אם השנה" שורה וכו').

שבת שלום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה