כללי תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
שלום
יותר קל לי לכתוב באנגלית אבל אז אני יכולה לכתוב לעצמי(כמעט....)
מה אתם אומרים על התוצאה?
מספיק מכובד?
האגרת מתאימה לפה?

אם יש משהו לשפר אני ישמח מאד מאד לשמוע.....
(הם נתנו לי את זה אתמול בלילה וזה חייב להיות באירוע ב2(מוקר לכם נכון??)
תודה רבה לכולם

קבצים מצורפים

• תעודת הוקרה.jpg
    KB 254.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התוצאה מאוד מכובד, משדר יוקרה ופשוט מושלם!!!!!!

• הוסף לסימניות
דווקא העברית שלך It's very very good.....

לעניין העיצוב, יפה ומכובד, אם כי את העמוד בצד הייתי מחליפה, לא כ"כ ברור מה הולך שם....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;529654:
דווקא העברית שלך It's very very good.....

לעניין העיצוב, יפה ומכובד, אם כי את העמוד בצד הייתי מחליפה, לא כ"כ ברור מה הולך שם....
בהצלחה!
בדיוק בשביל זה נכנסתי עכשיו כי רציתי לעלות את השינויים שעשיתי(הורדתי את העמוד...)
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• תעודת הוקרה בלי העמוד.jpg
    KB 215.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שזה בהחלט יותר טוב עכשיו, והמלל שתוסיפי בפונט יפה ומכובד, יעשו את העבודה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מרשים!

העמוד בהחלט היה מיותר

• הוסף לסימניות
יפה!
תרככי את המעבר ברקע, הוא מדי חתוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה