כללי תעודת הוקרה

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם.. תודה!
זה אמור להיות בכיוון יוקרתי
מה זה משדר?

קבצים מצורפים

• תעודת הוקרה לראובן בכר.jpg
    KB 392.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
קודם כל יפה מאוד.., קשה לקרוא יוקרתי לתעודת הוקרה של "זולה" אבל ניחא..(לא שאני חלילה מזלזלת)
תמונת הנרות לא מובנת, לי זה נראה כמו קן של ציפור ובו נרות (האם לכך התכוונת??) גם התמונה האחורית לא ברורה כלל וכלל.

• הוסף לסימניות
לצערי זה לא יוקרתי,
חסרים פה הרבה אלמנטים שיגרמו לו להיראות יוקרתי,
אבל הכיוון טוב
תנסה להשתמש יותר בצבעים של זהב/כסף, וסגנון נקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;575651:
קודם כל יפה מאוד.., קשה לקרוא יוקרתי לתעודת הוקרה של "זולה" אבל ניחא..(לא שאני חלילה מזלזלת)
תמונת הנרות לא מובנת, לי זה נראה כמו קן של ציפור ובו נרות (האם לכך התכוונת??) גם התמונה האחורית לא ברורה כלל וכלל.

הנרות והתמונה מאחור זה אותה תמונה זה מצולם בזולה באים לשם נוער בחיפוש והנרות זה הר של שעווה של כמה שנים... מי שמכיר מבין
ואני רוצה לתקן את עצמי זה אמור להראות מכובד ורשמי למרות האווירה של ה"זולה"
ולא יוקרתי.
האם מעביר את המסר?

• הוסף לסימניות
עושה רושם חמים ומרגש.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!
רק ערבבת פה 2 סגנונות
השורה של התמונות למטה היא סגנון אחד
והצד השמאלי הוא סגנון אחר
אז תחליטי על מה ללכת

• הוסף לסימניות
מכובד ורשמי זה כן (וגם יפה..) אבל מה הטעם בשימוש בתמונה האחורית אם אינה מובנת כלל? (מילא הנרות- כמו שכתבת מי שמכיר וכו'..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;575677:
מכובד ורשמי זה כן (וגם יפה..) אבל מה הטעם בשימוש בתמונה האחורית אם אינה מובנת כלל? (מילא הנרות- כמו שכתבת מי שמכיר וכו'..)
האדם שמקבל את התעודה עצמה בוודאי שמכיר וגם הסובבים אותו זה לא סתם זה אמור לשדר שמצליחים להאיר ולכוון את הנערים האלה מתוך מקום לא פשוט בכלל

• הוסף לסימניות
לדעתי מדהים ומרגש (ויש בהחלט משהו בעמעום האחורי שמתחבר עם הנוער וכו')

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד, כשקוראים את הטקסט מבינים מהי התמונה,
הייתי מוותרת על העיטור בפינה העליונה

• הוסף לסימניות
רציתי רק להעיר לגבי הלוגו של הזולה:

אני עיצבתי את הלוגו הזה לפני 4 שנים בערך. כשעזבתי את הOU הגרפיקאית שנכנסה במקומי כנראה השתמשה בקובץ האילוס' הפתוח ולא שמה לב שהstroke מסביב המילה "הזולה" לא מקנוורט, לכן הוא נהיה עבה מידי כשמקטינים את הלוגו.
עכשיו בכל מקום שאני רואה את הלוגו, אני מתבאס מזה טילים, כי זה לא נראה טוב.
אז שמישהו יתקן כבר את הסטרוק ויחזיר אותו למידותיו הנורמליות. אני מאוד מודה לך.

חוץ מזה התעודה מקסימה וגם אני ממליץ לוותר על הקישקוש בפינה השמאלית.

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את התמונות למטה.ובלעדיהם נראה מעולה גם מכובד וגם קו נקי.
(ערבובית הצבעים של התמונות קצת הורידה מהיופי הכללי.)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;575830:
רציתי רק להעיר לגבי הלוגו של הזולה:

אני עיצבתי את הלוגו הזה לפני 4 שנים בערך. כשעזבתי את הOU הגרפיקאית שנכנסה במקומי כנראה השתמשה בקובץ האילוס' הפתוח ולא שמה לב שהstroke מסביב המילה "הזולה" לא מקנוורט, לכן הוא נהיה עבה מידי כשמקטינים את הלוגו.
עכשיו בכל מקום שאני רואה את הלוגו, אני מתבאס מזה טילים, כי זה לא נראה טוב.
אז שמישהו יתקן כבר את הסטרוק ויחזיר אותו למידותיו הנורמליות. אני מאוד מודה לך.

חוץ מזה התעודה מקסימה וגם אני ממליץ לוותר על הקישקוש בפינה השמאלית.

וואלה?! איזה מגניב!
אתה עיצבת את הלוגו? האמת שבעיני הוא קצת טעון שיפור... כי זה נראה קצת כמו נרות שבת לא?
בכל מקרה אני אברר מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביטל אסולי;576153:
וואלה?! איזה מגניב!
אתה עיצבת את הלוגו? האמת שבעיני הוא קצת טעון שיפור... כי זה נראה קצת כמו נרות שבת לא?

יש בזה משהו... :(

• הוסף לסימניות
אני אישית מכיר את הזולה ואת חצרוני,
לפי דעתי התעודה קצת מפספסת,

הייתי נותן נפח להר נרות שעווה שיש שמה, אבל בצורה שיבינו שזה הר נרות שעווה,
ושוב מנסה לגרום לזה להיראות יותר יוקרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה