- הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;575651:קודם כל יפה מאוד.., קשה לקרוא יוקרתי לתעודת הוקרה של "זולה" אבל ניחא..(לא שאני חלילה מזלזלת)
תמונת הנרות לא מובנת, לי זה נראה כמו קן של ציפור ובו נרות (האם לכך התכוונת??) גם התמונה האחורית לא ברורה כלל וכלל.
האדם שמקבל את התעודה עצמה בוודאי שמכיר וגם הסובבים אותו זה לא סתם זה אמור לשדר שמצליחים להאיר ולכוון את הנערים האלה מתוך מקום לא פשוט בכללנכתב ע"י היוצרת81;575677:מכובד ורשמי זה כן (וגם יפה..) אבל מה הטעם בשימוש בתמונה האחורית אם אינה מובנת כלל? (מילא הנרות- כמו שכתבת מי שמכיר וכו'..)
נכתב ע"י נוי;575673:עושה רושם חמים ומרגש.
נכתב ע"י Shia;575830:רציתי רק להעיר לגבי הלוגו של הזולה:
אני עיצבתי את הלוגו הזה לפני 4 שנים בערך. כשעזבתי את הOU הגרפיקאית שנכנסה במקומי כנראה השתמשה בקובץ האילוס' הפתוח ולא שמה לב שהstroke מסביב המילה "הזולה" לא מקנוורט, לכן הוא נהיה עבה מידי כשמקטינים את הלוגו.
עכשיו בכל מקום שאני רואה את הלוגו, אני מתבאס מזה טילים, כי זה לא נראה טוב.
אז שמישהו יתקן כבר את הסטרוק ויחזיר אותו למידותיו הנורמליות. אני מאוד מודה לך.
חוץ מזה התעודה מקסימה וגם אני ממליץ לוותר על הקישקוש בפינה השמאלית.
נכתב ע"י אביטל אסולי;576153:וואלה?! איזה מגניב!
אתה עיצבת את הלוגו? האמת שבעיני הוא קצת טעון שיפור... כי זה נראה קצת כמו נרות שבת לא?
נכתב ע"י Shia;576199:יש בזה משהו...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים