כללי תעודת הוקרה!!!

• הוסף לסימניות
במבט ראשון - מהמם!
ממבט שני קצת דברים מפריעים
1. התמונה עם ההסכמה לא יושבת נכון צריך להקריב את הזוית השמאלית מלמעלה
2. "השרוכים" שנופלים מהמוט לא אמורים להיות מאחורי האיגרת?

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד!!
הפריע לי העץ שעומד מהצד, קצת לא נראה לי מתאים
כל השאר כמו שאמרתי מאוד יפה ומיוחד, בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מיוחד ושונה קצת ממה שרואים כל הזמן....
אבל העץ.... הוא כ"כ לא קשור.... הוא ממש תקוע, תוריד אותו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי העץ לא תקוע הוא מחיה את כל העסק
רק הייתי מראה ממנו יותר חלקים או מוסיפה אלמנט נוסף
שיקשר אותו למראה הכללי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי הצבע מוסיף ומתאים, ועץ קצת לא קשור, זה לא נורא לדעתי. אך אם יש לך יותר פרחים שגודלת טבעי לצד זה אולי יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!!

הצבע הירוק אכן מוסיף אבל לדעתי בצורה הזאת זה תקוע. אולי איזה עציץ מהצד או משו...

הצבע של הוילון התחתי שיהיה בצבע של הוילון למעלה.

משו במוט הזהב לא מסתדר לי בעין עם המגילה שמגולגלת עליו. הוא כאילו הולך ישר והמגילה לצד. הייתי מסיימת את המוט בכיוון קצת יותר אלכסוני---( מקווה שהובנתי )

• הוסף לסימניות
מאוד יפה -
הסמל (אם הוא שלך) מאוד ריק ומעט מוזר אפילו

• הוסף לסימניות
לא יודע אם מישהו אמר כבר:
עמוס בצד ימין, רק בצד שמאל.

ממבט ראשון: מדהים
ממבט שני: רואים הרבה אביקטים פזורים בלי קשר
ממבט שלישי: דברים מסתדרים, אבל עוד לא די.

• הוסף לסימניות
עבודה מהממת. יפה ויחודית.
לי העץ מיד בלט אך נתן הרגשה שיש לו משהו אישי לומר אולי משהו שקשור לאדם הספציפי או לארגון, לא י'דעת,

מה שהכי מפריע לי במבט ראשון שני שלישי ועשירי זה הלוגו. בעיקר המיקום שלו. אם הוא היה זז לאיזשהו מקום (רק לא לימין), או מתעדן קצת בנוכחות, אז העומס בצד ימין היה פחות גרוע,

ולגבי העץ בין אם אני צודקת בהשארתי בין אם לא, כדאי כמו שאמרו כבר להוסיף ירוק. אולי זכר לעץ נוסף בצד השני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה