כללי תעודת הוקרה

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נראה מכובד?
יש לי בעיה עם הטקסט של ה"חנות" מה לדעתכם צריך להיות כתוב, תעודת הוקרה מה הלאה? זיכרו רק שהשם של החנות באנגלית
תודה.

קבצים מצורפים

• תעודת-הוקרה.jpg
    KB 291.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם כבר חום אז גם את הטקסט עצמו הייתי עושה בחום ( אפילו כהה מאוד )
ולמילים "תעודת הוקרה" הייתי עושה אפקט כלשהו
מבחינת הקומפוזיציה בסדר גמור אבל צריך לראות את זה
עם כל האלמנטים בפנים כדי להחליט סופית
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
הייתי מכווצת את גושי הטקסט, ומגדילה את הרווח ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;604514:
יפה מאד,
הייתי מכווצת את גושי הטקסט, ומגדילה את הרווח ביניהם.
למה הכוונה? נראה לך שאפשר לחלק את הטקסט בצורה טובה יותר?
אשמח לשמוע איך

אם כבר חום אז גם את הטקסט עצמו הייתי עושה בחום ( אפילו כהה מאוד )
ולמילים "תעודת הוקרה" הייתי עושה אפקט כלשהו
מבחינת הקומפוזיציה בסדר גמור אבל צריך לראות את זה
עם כל האלמנטים בפנים כדי להחליט סופית
מאוד יפה
תודה רבה

אני מבין שחוץ מזה הכל טוב כן?

• הוסף לסימניות
תחליפי רקע
לא משדר מכובדות.

• הוסף לסימניות
שאני יהיה עדרית או שאני יגיד את האמת??
אז האמת...
זה די מת...
צריך להכניס משהו שיתן פה חיות נראה מאוד משעמם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה