קורונה תעודת הזהות אבד! יעצרו אותי ?

• הוסף לסימניות
שלום.
בפורים האחרון אבד תעודת הזהות שלי.
אני ממש מפחד לצאת מהבית אפילו עם רכב... (כן, חיוני!) מחשש ששוטר יעצור אותי לבדוק 100 מטר ואז לא יהיה לי ת.ז. והוא יעכב אותי בתחנת משטרה.
1. מישהו יודע מה החוק אומר?
2. האם לשכות משרד האוכלוסין פתוחות ? כי באתר זמינות התורים הוא רק לעוד 3 חודשים. והבנתי גם שהם עובדים במתכונת חירום...
3. האם יש דרך להזמין תעודה חדשה באינטרנט ?
מישהו היה ? מישהו יודע ?

• הוסף לסימניות
אבל לא מופיע בזה כתובת מגורים אז מה זה עוזר?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, נא להירגע...
שום שוטר לא יתן לך דוח או קנס לפי המצב שלך, יש להם תעסוקה נוספת, ואם ניכר שאתה מדבר לענין אין סיבה להיטפל אליך.

דבר שני, לפי משרד הפנים אפשר להגיע עם 2 תמונות ספורט לאחת מהלשכות לקמן ולקבל תעודה זמנית:
הלשכות המרחביות הפתוחות הן: תל אביב, ירושלים, מזרח ירושלים, באר-שבע, חיפה, נוף הגליל ואילת. הלשכות תהיינה פתוחות בין הימים א׳-ה- בשעות הבוקר בלבד, בין השעות: 8:00-12:00.

ואם לא, כנ"ל - מה הדרישה אליך?

• הוסף לסימניות
המשטרה מזהה על פי התמונה בת. ז. ברישיון או בדרכון או בתעודת ח"כ או בתעודת שוטר\חייל
שהבן אדם ממול זה הוא ואחר כך יש מסוף בו נמצאים כל הנתונים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון בכלל אם נאבד ת.ז. צריך לעדכן במשטרה
חברה שלי אחת מצאו את הת.ז. שלה פעם בגבול עזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתה מספק לשוטר סיבה טובה להיותך בחוץ, למשל - בית מרקחת / צרכנייה, הוא לא חוקר בשבע חקירות.
רק במקרים חסרי סבירות תקבל דו"ח, למשל אם בשעה 3:00 לפנות בוקר תאמר לו שאתה בדרך למרפאה. (כאן 11)
השוטרים במחסומים שואלים לאן מועדות פניך, ומבקשים מ.ז. רק בשביל לדעת אם אתה מפר בידוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה