- הוסף לסימניות
לא נפתח בנטפרי
מה זה אומר? בלי להזמין תור?מנסיון של החודש האחרון.
צריך ללכת למשרד הפנים (פתחנו כל בוקר את האתר ובדקנו אם יש תור פנוי, ברגע שהיה זינקנו).
איך אני יודע איזה תור אני צריך מעולם לא היה לי ביומטרית?מנסיון של החודש האחרון.
צריך ללכת למשרד הפנים (פתחנו כל בוקר את האתר ובדקנו אם יש תור פנוי, ברגע שהיה זינקנו).
הם עושים תעודת זהות ביומטרית ואז צריך לבקש גם זמנית וצריך לכתוב סיבה למה נדרשת ת.ז זמנית. (לזמנית צריך תמונות עדכניות)
הת.ז של ההורה שעליו צריך לרשום?@מנגו מאיה מה עשיתם בסוף? גם אנחנו באותה בעיה, ת.ז לא בתוקף ואין אפשרות להגיש בקשה לועדת קבלה למעון,
אפשר להגיע בלי לתור לרשות האוכלוסין?
מקפיץ דחוף!מה אני עושה אם נפל המרובע הזהב הזה
ממה שאני ידוע ממש לא אני רצתי כמה פעמיים להגיד בלי תור גם באשקלון ואומרו לנו שאסור@מנגו מאיה מה עשיתם בסוף? גם אנחנו באותה בעיה, ת.ז לא בתוקף ואין אפשרות להגיש בקשה לועדת קבלה למעון,
אפשר להגיע בלי לתור לרשות האוכלוסין?
לדעתי כל המטבע הזהב זה מה שעשה את הכריטס ובלי זה זה לא שווה כאילו אין לו בכלל כרטיסבהמשך לדיון פה
מה אני עושה אם נפל המרובע הזהב הזה
מה עושים?
מנסיון - אין תוקף לתעודה כזו וצריך לעשות חדשה.בהמשך לדיון פה
מה אני עושה אם נפל המרובע הזהב הזה
מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים