דרוש מידע תעודת זהות פגת תוקף- ואין אפשרות לרשום למעון! מה עושים?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אודה לעזרתכם הדחופה!!!
נכנסתי לרשום את ביתי הקטנה למעון, אך היות ותעודת הזהות שלי פג לה התוקף- אין אפשרות הרשם למעון דרך ההזדהות הממשלתית.
כבר הלכתי להנפיק תעודת זהות חדשה, אך היא תהיה מוכנה רק עוד כמה שבועות ובינתיים הרישום ייסגר.
יש למישהו פתרון בענין???
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
גם אני ככה.
נכנסתי מהאזור האישי של בעלי.

• הוסף לסימניות
בעקרון אפשר להנפיק ת.ז. זמנית.
צריך לבוא עם תמונה ולשלם סכום נוסף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה עזר לך? ההורה השני גם צריך לאשר? אם תוכלי להשיב בדחיפות תודה, אפשר במייל 7620831 ג'מייל
לא צריך אישור של ההורה השני.
רק בהגשת בקשה לדרגה צריך את שני ההורים.

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה עם וועדת קבלה מעונות יום
מה עושים??

• הוסף לסימניות
זה עזר לך? ההורה השני גם צריך לאשר? אם תוכלי להשיב בדחיפות תודה, אפשר במייל 7620831 ג'מייל
אני גם באותה בעיה...
לבעלי פג התוקף של הת.ז. חש למי לפנות?
איזה מסמכים צריך לשלוח...? ולאיפה? יש דרך אולי לשלוח למייל ולא באתר?

• הוסף לסימניות
את מדברת על וועדות קבלה?
כי אם כן, יש לך טעות
צריך בקשה של שני ההורים, גם הורה 1 וגם הורה 2.
עשיתם את זה?
אני רשמתי למעון רק מהורה 1, לא קיבלתי הודעה שצריך לרשום דרך 2 ההורים.
אח"כ קיבלתי הודעה על וועדות קבלה.
נרשמתי מהורה 1 ואז קיבלתי הודעה שהורה 2 צריך גם לרשום לוועדת קבלה, אבל להורה 2 לא מפורט ילדים, כי הוא לא רשם למעון שום ילד, וכתוב שרק הורה שרשם למעון יכול לרשום לוועדת קבלה.
מישהו יודע מה עושים עם זה??
איך הסתדרתם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני עם אותה בעיה כבר יומיים מנסה לתפוס את המוקד ללא הצלחה..
למישו יש פתרון??

• הוסף לסימניות
גם אני עם אותה בעיה כבר יומיים מנסה לתפוס את המוקד ללא הצלחה..
למישו יש פתרון??
לכל הורה אמור להיות אזור אישי ממשלתי בנפרד
הורה אחד מתחיל את תהליך הרישום רושם בפרטים גם תז של ההורה השני ומסיים את התהליך אצלו באתר
הורה שני אמור לקבל מייל על רישום למעון ע"י הורה אחד ולהמשיך את התהליך(שימו לב מתאפשר רק אחרי שעה מקבלת המייל)
הורה 2 נכנס לאזור האישי שלו הפרטי ומקיש שם את התז של ההורה הראשון שהתחיל בתהליך וממשיך למלא את כל הפרטים שם ומסיים את התהליך.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שתעודת זהות של בעלי פג לה התוקף וכשנכנסים לאזור האישי שלו
יש הודעה שאומרת שאין לו ילד שממתין לוועדה

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שתעודת זהות של בעלי פג לה התוקף וכשנכנסים לאזור האישי שלו
יש הודעה שאומרת שאין לו ילד שממתין לוועדה
זה בעיה כי אי אפשר לעשות שום פעולה ממשלתית בלי תעודת זהות בתוקף
אין מה לעשות חוץ מללכת להוציא תעודת זהות זמנית
משרד העבודה לא באמת יכול לעזור לך בעניין

• הוסף לסימניות
@מנגו מאיה כתבה באשכול אחר שהיא הלכה לעשות תעודת זהות זמנית ונתן לה אח"כ לעשות רישום חלק
כנראה שזה הפתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה