מי זה כבר יכול להיות
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה עושים במקרה והכתובת בת.ז. אינה מעודכנת?? עדיין במקום המגורים הקודם בעיר אחרת??
תסתובב עם חוזה שכירות/מכר, או חשבון ארנונה/מים על שמך וכד' (לדעתי זה עדיף על חוזה), זה יועיל אם יעצרו אותך לביקורת.מצטרף להנ''ל (אני גר בעיר רחוקה מאוד ממה שכתוב לי בת.ז)
גם את זה אין לי..תסתובב עם חוזה שכירות/מכר, או חשבון ארנונה/מים על שמך וכד' (לדעתי זה עדיף על חוזה),
איך בדיוק אם הדואר לא עובד??משנים את הכתובת
כמה פשוט
יש אפשרות דרך האתר של משרד הפנים, אבל קצת מסובך..איך בדיוק אם הדואר לא עובד??
לא מסובך. נרשמים למקום האישי מזינים טלפון ותאריך הנפקת ת.ז (או מס. דרכון)יש אפשרות דרך האתר של משרד הפנים, אבל קצת מסובך..
לי אמרו שאפשר להביא מהם אישורשהוצאתי ת.ז אחרי החתונה ביקשתי לשנות לכתובת של חמי וחמותי והפקידה לא הסכימה .היא תענה שהיא אפשר בלי
הנוכחות שלהם
כפי הזכור לי זה רק לבעלי ת.ז. ביומטריתלא מסובך. נרשמים למקום האישי מזינים טלפון ותאריך הנפקת ת.ז (או מס. דרכון)
מקבלים קוד (בטלפון גם לכשרים) ואז אפשר לעשות פעולות- תהליך של 3 דקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים