וואטלכן מי שיכול שיוציא בימים האלו
כי זאת תעודה חדשה ועדכנית
גם לפי דברי הרופאה שלנו זאת טעות
השאלה האם זה יהיה תקף לאחר שהתקלות יוסדרו..לכן מי שיכול שיוציא בימים האלו
כי זאת תעודה חדשה ועדכנית
גם לפי דברי הרופאה שלנו זאת טעות
הועלה היום כאן בפרוגאם יש לי תעודת מחלים והיא יורדת מהאתר של משרד הבריאות
מדוע לא יורד לי התו הירוק?
שווה את המאמץ במקום להתחסן לא????השאלה האם זה יהיה תקף לאחר שהתקלות יוסדרו..
זה הרי בסך הכל ברקוד, שאפשר בלחיצת כפתור לקבוע שהוא לא זכאי לתו ירוק
גם אם עבר חצי שנה מהחיסון
www.prog.co.il
אם כל מה שאתה מתחסן זה רק בשביל התו הירוק, אז כןשווה את המאמץ במקום להתחסן לא????
לא להיות חולה בקורונה אבל בדברים אחרים אולי כן לך תדע.... אגב הדיון הוא על מי שהחלים שלא מחסנים אותו בשום מקום חוץ מחלם כמובןאם כל מה שאתה מתחסן זה רק בשביל התו הירוק, אז כן
אני מתחסן גם כדי לא להיות חולה....
אברכך בברכת 'תהיה בריא'...לא להיות חולה בקורונה אבל בדברים אחרים אולי כן לך תדע.... אגב הדיון הוא על מי שהחלים שלא מחסנים אותו בשום מקום חוץ מחלם כמובן
אמן כנ"ל אני מקווה שאחרי החיסון זה לא יהיה ברכת שוואאברכך בברכת 'תהיה בריא'...
לא הצלחתישימו לב שמי שעבר בדיקה סרולוגית אפילו יותר מחצי שנה
יכול להוציא תו ירוק - חדש
מה הצלחתם להוריד? תעודת מחלים או תו ירוק?אני הצלחתי
וגם סיפרו לי על אחרים שהצליחו
חלקנו היינו מחלימים וחלקנו סרולוגית חיובי
למחלימים בלבד לא אושר התו הירוק
רק אם לא עבר חצי שנה מהחיסון
זה לא ברורזה נכון שתעודת מחלים כן תקפה עד סוף דצמבר ??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים