מידע שימושי תעודת מחלים

• הוסף לסימניות
לכן מי שיכול שיוציא בימים האלו
כי זאת תעודה חדשה ועדכנית

גם לפי דברי הרופאה שלנו זאת טעות

• הוסף לסימניות
לכן מי שיכול שיוציא בימים האלו
כי זאת תעודה חדשה ועדכנית

גם לפי דברי הרופאה שלנו זאת טעות
השאלה האם זה יהיה תקף לאחר שהתקלות יוסדרו..
זה הרי בסך הכל ברקוד, שאפשר בלחיצת כפתור לקבוע שהוא לא זכאי לתו ירוק

• הוסף לסימניות
אם יש לי תעודת מחלים והיא יורדת מהאתר של משרד הבריאות
מדוע לא יורד לי התו הירוק?
הועלה היום כאן בפרוג
שישנה תקלה שתתוקן בימים הקרובים וכמצו"ב
1633249210835.png

• הוסף לסימניות
גם אם עבר חצי שנה מהחיסון

• הוסף לסימניות
אם כל מה שאתה מתחסן זה רק בשביל התו הירוק, אז כן
אני מתחסן גם כדי לא להיות חולה....
לא להיות חולה בקורונה אבל בדברים אחרים אולי כן לך תדע.... אגב הדיון הוא על מי שהחלים שלא מחסנים אותו בשום מקום חוץ מחלם כמובן

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי
וגם סיפרו לי על אחרים שהצליחו

חלקנו היינו מחלימים וחלקנו סרולוגית חיובי
למחלימים בלבד לא אושר התו הירוק

• הוסף לסימניות
תו ירוק שתקף מעכשיו עד ה-31.12

• הוסף לסימניות
אז למה אני לא
גם מחלימה וגם עשיתי סרולוגית

• הוסף לסימניות
זה נכון שתעודת מחלים כן תקפה עד סוף דצמבר ??

• הוסף לסימניות
זה נכון שתעודת מחלים כן תקפה עד סוף דצמבר ??
זה לא ברור
צריך לנסות להוציא תעודת מחלים באתר הרמזור ולראות מה כתוב...
אצלנו אלו שהיה להם לא קיבלו ואחד שעשה בדיקה סורולוגית ויצא חיובי וגם עבר חצי שנה... קיבל עד סוף השנה ...הלועזית

• הוסף לסימניות
הנפקתי אבל לא כתוב על התעודה את התוקף שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה