מצלמה תעזרו לי בבקשה! מצלמה לבת שלי - קודאק או משהו אחר

• הוסף לסימניות
הבת שלי חסכה 500 ש"ח למצלמה ויש לה אמא שלא מכירה בצילום בכלל.
יש לי אפשרות למצלמת קודאק PIXPRO FZ55 או לקנות משהוא מפה - אקיטו או כדומה.
מה עדיף?
אם מפה, אפה כדאי לקנות?
(למצלמה הנכונה אני מוכנה להוסיף כ100 ש"ח, אם יש צורך.)

תודה רבה על כל עזרה!

• הוסף לסימניות
הבת שלי חסכה 500 ש"ח למצלמה ויש לה אמא שלא מכירה בצילום בכלל.
יש לי אפשרות למצלמת קודאק PIXPRO FZ55 או לקנות משהוא מפה - אקיטו או כדומה.
מה עדיף?
אם מפה, אפה כדאי לקנות?
(למצלמה הנכונה אני מוכנה להוסיף כ100 ש"ח, אם יש צורך.)

תודה רבה על כל עזרה!
קחי בחשבון שאם תהיה בעיה בקודאק לא יהיה מי שיתקן לך.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שאם תהיה בעיה בקודאק לא יהיה מי שיתקן לך.
מנסיון.
כל המצלמות הסיניות עם זום דיגיטלי זה באיכות של מצלמות ילדים איכותיים לא למצלמה ביתית
בנוסף הסיניות נשברות מאוד מהר וגם כמעט לא מתקנים אותם מה שהופך אותם למצלמה לשנה עד שנתיים בממוצע אח''כ לפח
לדעתי עדיף יד שניה של קנון אפשר למצוא במחירים האלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה