כללי תעזרו לי לבחור לוגו

• הוסף לסימניות
ואם אני לא בכיוון אל תתביישו להדגיש זאת...
אשמח גם לשמוע עוד רעיונות.

קבצים מצורפים

• כולם.jpg
    KB 429.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
להתחיל אם מה שלא בכיוון?
תמחוק את הראון והחמישי.
והכי חשוב: הסלוגן ממש לא בכיוון, וזאת בעדינות...
לא רוצה לבחור באלטרנטיבה.
ועוד משהו- זה לוגו או סטיקר??

• הוסף לסימניות
אני בכיוון?
יש משהו יותר טוב?

לגבי הטקסט אני לא החלטתי...
אגב אני הצעתי כסלוגן: "מקסימום השתדלות במינימום עלות"

קבצים מצורפים

• כולם 2.jpg
    KB 315.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
כעת אתה מתחיל להיות בכיוון - -

פאזל לא מתאים! השלישי מתחיל להיות מענין.

בקשר לסלוגן, תנסה לפחות להציע לו לרדת מזה - -

• הוסף לסימניות
כעת אתה מתחיל להיות בכיוון - -

פאזל לא מתאים! השלישי מתחיל להיות מענין.

בקשר לסלוגן, תנסה לפחות להציע לו לרדת מזה - -

• הוסף לסימניות
השלישי חביב.

• הוסף לסימניות
השלישי הוא הטוב ביותר, גם מבחינת הפונטים.
הסלוגן גרוע ביותר. זה לא סלוגן, זה סיפור חיים.

• הוסף לסימניות
השלישי נחמד מאוד.

הסלוגן לא רק גרוע, הוא גם גורע.
לי הוא אומר: אם זה שלך, זה יגיע בכל מקרה. לאו דווקא דרכנו.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מפריע לחגיגה, אבל מה הקשר בין האייקונים של דפים לתיווך?

העיצוב והטיפוגרפיה מעניינים ומוצלחים. נסה להכניס לזה משהו שמחבר את זה עם נושא של תיווך.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל ההערות לגבי הסלוגן. כדאי לפרק:
1. אם "זה" ? מה פירוש "זה"?
2. וכן חייב לבוא פסיק: אם זה שלך, זה יכול להגיע...
3. זה יכול להגיע "גם" - אם העסק הוא גם עוד עסק מה מבדיל אותו מהשאר? למה לעבוד איתו דווקא?
4. "דרכינו" - טעות כתיב. צ"ל דרכנו (=באמצעותנו) ולא דרכינו (=הדרכים שלנו).

לענ"ד צריך לחשוב על משפט שאמנם הוא בשפה מדוברת אך עדיין שיש לו משמעות. תנסה לפרט פה מה תכלס אתה רוצה למכור וננסה לחשוב על משהו.

אגב - העיצובים כתמיד פגזיים.

• הוסף לסימניות
זה תיווך דירות? אז מה הקשר המסמכים האלה? מצטערת, אני לא הבנתי....
בגלל שהשם של החברה ארוך, יש לעצב בלוגו משהו מעניין, או להגדיל את המילה תיווך הראשונה או את המילה 'ללא' משהו שישבור את השורה הארוכה של המשפט, או בדוגמאות השניות, להגדיל מאוד את המילה הראשונה, שיהיה קונטרסט.
או לחילופין ללכת על 'אלמנט' מעניין שהוא יהיה הלוגו והשם יופיע למטה בקטן, כטקסט תומך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חסר משהו שיביע תיווך. באותה מידה הייתי כותבת "שכפול מסמכים קופשיץ" "משחקיה ללא ילדים" "מילה ללא מילה"... ואולי זה תיווך מכוניות? (יש מקצוע כזה)
לכן תנסה להתמקד במסר שמעביר הלוגו ופחות בבניה הטיפוגרפית והעיצובית כי הכל מקסים ביותר אסל חסר מסר!

• הוסף לסימניות
חסר משהו שיביע תיווך. באותה מידה הייתי כותבת "שכפול מסמכים קופשיץ" "משחקיה ללא ילדים" "מילה ללא מילה"... ואולי זה תיווך מכוניות? (יש מקצוע כזה)
לכן תנסה להתמקד במסר שמעביר הלוגו ופחות בבניה הטיפוגרפית והעיצובית כי הכל מקסים ביותר אבל חסר מסר!

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבתי אני לא מחליט לגבי הטקסט, אך שלחתי את הערותיכם למזמין העבודה, ונראה שהצלחת לשכנע אותו....

• הוסף לסימניות
בס"ד
הפונטים של האחרון עם תמונה של בנינים(לא משהו מורכב).
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה