תעזרו לי לבחור צבעים?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדובר בחדר טיפול בילדים ובמתבגרים (קליניקה)
מצרפת תוכנית של הארון שנמצא על קיר שיש בו חלון

החדר צבוע בצבע 1549 של טמבור.
קיר אחד (מול דלת הכניסה לחדר) ייצבע/עם נגיעות צבע של ירוק טורקיז + ורוד (מצורף - ייתכן ואשחק בגוון למשהו רגוע יותר)

ההתלבטות
האם והיכן לשלב צבעים בארון.

חשבתי בתחילה לקחת פורמייקה לבנה/לבן מוקה (יש פורמייקה שמדמה ננו?) ומסגרת בצבע עץ כלשהו במסגרת עובי 2 ס"מ שסביב החלון
השאלה אם לא מדי בוגר (יש מעט אבזור צבעוני בחוץ, תהיה צבעוניות על קיר שמול הדלת כאמור)

מתייגת את מי שאני זוכרת :)

@שיפי פוקסמן @תהילה ישכיל @רותי וינברג @ר גן עדן @ליצ'י @לימונית [USER=44910]@~תמר~ @leahnew

קבצים מצורפים

• צבעי הארון - התייעצות.jpg
    צבעי הארון - התייעצות.jpg
    KB 79.1 · צפיות: 71
  • צבעי הלוגו והקיר.jpg
    צבעי הלוגו והקיר.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 74
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה חלל הרמוני תדאגי שכל צבע יהיה ב3 מקומות לפחות בחלל, כל פעם בצורה אחרת, למשל הוורוד, פעם כחלק מטקסטורה על הקיר, אולי כרית נוי וידית בארון. (סתם זרקתי ... לצורך הדוגמה) ו3 מהמקומות לא יהיו קרובים, אלא יהיו ב3 מקומות אחרים בחדר. אם תבחרי לשים למשל את הטורקיז ב2 מקומות ולא ב3, זה ייתפס בעין כטעות.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה חלל הרמוני תדאגי שכל צבע יהיה ב3 מקומות לפחות בחלל, כל פעם בצורה אחרת, למשל הוורוד, פעם כחלק מטקסטורה על הקיר, אולי כרית נוי וידית בארון. (סתם זרקתי ... לצורך הדוגמה) ו3 מהמקומות לא יהיו קרובים, אלא יהיו ב3 מקומות אחרים בחדר. אם תבחרי לשים למשל את הטורקיז ב2 מקומות ולא ב3, זה ייתפס בעין כטעות.
ואו, תודה ענקית!!
(כבר כעת חושבת שהצבע הורוד והירוק יהיו בקיר, בכסאות הקטנים ואחשוב איפה עוד להכניס אולי במסגרות של תעודות? חייב אותו גוון? כי זה עשוי להיות קשה ממש! חשבתי לעשות ארון בלי ידיות, צריכה לבדוק שלא ייקר מדי)
אני ממש נואשת,
צריכה להוריד את הארון לביצוע ולא גומרת להתלבט איך נכון לעשות את הארון מבחינת צבעים
בתחילה חשבתי על ארון לבן כשהמסגרת מעץ אגוז אמריקאי.
אח"כ חשבתי שכדאי שהעץ יהיה בהיר.
ואז חשבתי שאולי כדאי שהארון יהיה לא לבן אלא צבע שיותר דומה לקיר,
השאלה אם לא יראה זקן וישן (גם אם לא עכשיו שזה טרנדי, אולי אח"כ)

• הוסף לסימניות
אולי הדמיה תעזור לך להחליט? זה בדיוק תפקידה.

• הוסף לסימניות
אולי הדמיה תעזור לך להחליט? זה בדיוק תפקידה.
ראיתי תמונות של ארונות כאלה.
אבל מתלבטת עדיין אם לא מיושן,
ואולי בכלל צריכה לרדת מהעץ ולהכניס בארון צבע,
אולי בחלק מהמגירות, במסגרת כמובן.

בשביל הדמיה צריך שיהיה רעיונות מה לעשות, לא?
תקני אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
ראיתי תמונות של ארונות כאלה.
אבל מתלבטת עדיין אם לא מיושן,
ואולי בכלל צריכה לרדת מהעץ ולהכניס בארון צבע,
אולי בחלק מהמגירות, במסגרת כמובן.

בשביל הדמיה צריך שיהיה רעיונות מה לעשות, לא?
תקני אותי אם אני טועה.
ברור, ייעוץ פה הוא לא תחליף של ייעוץ של הום סטיילינג מקצועי.

• הוסף לסימניות
ברור, ייעוץ פה הוא לא תחליף של ייעוץ של הום סטיילינג מקצועי.
אז זהו,
שלקחתי ייעוץ כבר לפני קרוב לשנתיים, אך מסיבות מסויימות לא יכולתי עדיין לבצע,
ואז דיברנו על ארון לבן או קרוב יותר לגוון הקיר עם שילוב של עץ אגוז אמריקאי כשהצבע יהיה במקומות אחרים.
תכלס,
מאז עברו הרבה מים ואני ממש מתלבטת כעת אם לא ייראה זקן ואולי כן צריכה להכניס מעט צבע גם בו.
לקחת שוב ייעוץ כבר לא נראה לי,
חשבתי לקבל מעט רעיונות ומקסימום אולי לבדוק אפשרות להדמיה אחרי שהצעת
(מה העלות של דבר כזה?).

• הוסף לסימניות
דוקא שילוב של עץ וסוג של לבן בארון ייתן תחושה חמימה,
ומצד הצבעוניות - מכיון שהארון בגוונים 'ניטרליים', אם החלל יהיה מספיק מאובזר בצבעוניות ובמינון ושילוב נכון,
זה יעשה את העבודה, והארון בכלל לא יפריע.
(פלוס נוסף בארון ניטרלי, זה שאם תרצי בעתיד לשנות את הצבעים בחלל, תוכלי לעשות זאת בקלות בלי להצטרך להחליף ארון).

אוכל להציע לך על סגנון צביעה לקיר שיתאים בול - אם תרצי בפרטי,
וכמו שרחל כתבה הצבעים חייבים לחזור על עצמם אפילו במוטיבים קטנים.

פורמייקה שמדמה נאנו - זה פשוט מט או אולטרה מט איך שכל חברה קוראת לזה...

• הוסף לסימניות
דוקא שילוב של עץ וסוג של לבן בארון ייתן תחושה חמימה,
ומצד הצבעוניות - מכיון שהארון בגוונים 'ניטרליים', אם החלל יהיה מספיק מאובזר בצבעוניות ובמינון ושילוב נכון,
זה יעשה את העבודה, והארון בכלל לא יפריע.
(פלוס נוסף בארון ניטרלי, זה שאם תרצי בעתיד לשנות את הצבעים בחלל, תוכלי לעשות זאת בקלות בלי להצטרך להחליף ארון).

אוכל להציע לך על סגנון צביעה לקיר שיתאים בול - אם תרצי בפרטי,
וכמו שרחל כתבה הצבעים חייבים לחזור על עצמם אפילו במוטיבים קטנים.

פורמייקה שמדמה נאנו - זה פשוט מט או אולטרה מט איך שכל חברה קוראת לזה...
הפחד שלי שיצא לי ארון עם פורמייקה כזו שלי זה נראה מעט זול - זה תמונה שמצאתי היום בפורום וייתכן שבלייב זה נראה מהמם, רק בשביל להמחיש (קובץ בשם מוקה)
לעומת הארון (קובץ בשם מוקה יפה) שזה שוב תמונה מהפורום שהורדתי היום, זה גם לא פורמייקה.
אבל מה עושה את הנראות משובחת ויפה?

קבצים מצורפים

• מוקה.JPG
    מוקה.JPG
    1.2 MB · צפיות: 74
  • מוקה יפה.png
    מוקה יפה.png
    KB 318.1 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה רואים חצי עבודה...
קצת קשה להתרשם, ובהחלט יכול להיות שעם מוטיבים מסביב בצבעים הנכונים הנראות היתה משתנה לחלוטין.
אבל באמת ובהחלט, כדאי להשקיע הרבה בבחירת פורמייקה בגוון טוב.

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה רואים חצי עבודה...
קצת קשה להתרשם, ובהחלט יכול להיות שעם מוטיבים מסביב בצבעים הנכונים הנראות היתה משתנה לחלוטין.
אבל באמת ובהחלט, כדאי להשקיע הרבה בבחירת פורמייקה בגוון טוב.
נראה לך שבאמת אפשר להתרשם מדוגמית קטנה?
זה ממש משמעותי לנראות.
הצבע קשמיר שהמלצת קודם, ראית אותו פעם בלייב על ארון?

• הוסף לסימניות
בקשמיר מהמם!! אני ראיתי אותו במטבח, אלגנטי !

• הוסף לסימניות
נראה לך שבאמת אפשר להתרשם מדוגמית קטנה?
זה ממש משמעותי לנראות.
הצבע קשמיר שהמלצת קודם, ראית אותו פעם בלייב על ארון?
לא ראיתי בארון שלם, אבל יש אצלי דוגמה - דלת של ארון עם הפורמייקה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה