תעזרו לי להזכר איזה ניקית??

• הוסף לסימניות
היתה כאן ניקית שהביאה מתכון טעים של עוגת פרורים כזה למעלה
והיא רשמה שזה לוקח ממש קצר.. ושהיא עושה את זה מהרגע להרגע תו"כ הילדים
(סליחה שזה מה שאני זוכרת :p )

והתדיינו שמה שזה היה מלא שמן אם אני לא טועה.
אני לא מוצאת את האשכול הזה.
וזאת היתה עוגה ממש טעימה!!

מישהו זוכר?
או אם את בעצמך רואה, תוכלי להקפיץ לי את האשכול.
תודה
אני?

• הוסף לסימניות
אני לא זכרתי ממש את השם של הניקית,
מה ש @חנה4 הביאה היה נראה לי ממש זה.
אולי גם את נתת?
יש לך קישור לאשכול, מעניין אותי לראות.
עכשיו שמתי לב ששמו למעלה קישור
בחושה שיש קפה וקרמבל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
@נחמי רובין
העוגה הזו מדהימה! ומושלמת!
לפני כחודש הכנתי אותה ומאז אף אחד כאן לא מוותר עליה
היא קלה להכנה ויוצאת כמות ענקית שנשארת טריה גם אחרי כמה ימים
המון תודות!!
האמת ששיניתי מעט, שמתי שלוש כוסות סוכר במקום ארבע אבל הכפלתי את הציפוי (2 אבקת סוכר במקום 1 וכו')

• הוסף לסימניות
@חנה4 באיזה כוסות השתמשת לעוגות
(שוקולד פירורים ועוגת התפוחים) באשכול שמצורף? חד פעמי או כוס מדידה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה