בקשה תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים ללוגו שלנו...

דרגו מה נראה לכם איזה סרטון הכי מתאים ללוגו שלנו...

• רקע שחור

הצבעות: 41 34.2%
  • רקע לבן

הצבעות: 79 65.8%

• סה"כ מצביעים
    120
  • הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• לוגו קופץ.mp4
    10.2 MB · צפיות: 472
  • לוגו דקורטיב.mp4
    17 MB · צפיות: 411
  • הוסף לסימניות
שתיהם מאד יפים
קצת קשה לראות בלבן את המילה דקורטיב, גם אם זה יותר יפה זה פחות מובן.

• הוסף לסימניות
הכחול יותר מרשים,
אבל הלבן יותר ייחודי ומתאים.
הלבן.

• הוסף לסימניות
הלבן הרבה יותר אומנותי, הרבה יותר וואו, וגם יותר מודרני.

• הוסף לסימניות
הצבעתי לך את השחור, אפילו שהוא נראה אצלי כחול ...

לא בגלל שהוא כל כך יותר מיוחד, אלא כי בלבן מפריע לי שהלוגו לא מגיע אלי, כאילו הוא בורח ורק מתקטן, משהו שם לא כל כך מעובד.
בשחור הכל מושלם, גם אם פחות אטרקטיבי.

• הוסף לסימניות
הרקע הלבן יותר משקף ומתאים לעסק שלכם, (השחור יותר דומה ליוקרה של ארועים וכד')
מה שכן מפריע בלבן זה התלת מימד הכפול שמתחיל בשניה 7, אם אפשר שיהיה רק פעם אחת זה מעולה.
אין ספור הצלחות וס"ד

• הוסף לסימניות
ההתחלה של הלבן יותר מתאים אבל השחור-כחול יותר מרשים ומביא אותך ללקוח.
אני לא מצביעה כי אני מאוד אוהבת רקע לבן אבל נראה לי השחור-כחול יותר משרת אותך.

• הוסף לסימניות
אכן, יש משהו בקטע של התלת מימד של הלבן שהלוגו קצת פחות חד.
לדעתי כדאי לעבד את זה, כי הסגנון שם יותר מותאם ומשדר את העסק.
השחור/כחול הוא יותר אלגנטי, פחות מתחבר לי. (הגם כי יפה בפני עצמו)

• הוסף לסימניות
הלבן הרבה יותר מתאים לעסק. הרבה יותר מקורי ומענין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה