תעזרו לי להחליט על כיוון למטבח שלי

• הוסף לסימניות
אבל כן אופציה שמעניינת אותי.
יש גם אפשרות כזו לשיקולכם --- ולא מוצא שום חיסרון לשיטתכם
לא עמוס מידי ---הפרדה חלבי ובשרי ---דלפק יפה לסלון --- גישה למדרגות --ועמוד משתלב ולא מורגש - וגם עיצוב ליגה

קבצים מצורפים

• 1763462264601.png
    1763462264601.png
    KB 55.8 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
תודה! בכוונה עשיתי את המרחקים ככה, כי הבנתי שהכלל הוא שישיבה במטבח צריכה להיות במרחק של מטר שמונים ממשטח העבודה. בקלות אפשר להזיז את האי למרכז המטבח. ככה עדיף?
צפה בקובץ המצורף 2107964
1995 תוכלי אולי לשלוח לי מייל בעניין אחר שכתבת והנושא נעול? לכתוב לי שזה בנושא שהיה נעול...ממש ממש דחוף לי, אולי תוכלי לעזור, המייל שלי A0533139351 וההמשך גימייל רגיל. סליחה שתקעתי פה הודעה לא קשורה....

• הוסף לסימניות
המשטחי עבודה הכי שימושיים הם בין כיור לכיריים ובאופציה שאת אוהבת הם ממש קטנים והמרחק שתצטרכי ללכת כל פעם מהמקרר לשיש שממולו נראה ממש מוגזם

• הוסף לסימניות
יש גם אפשרות כזו לשיקולכם --- ולא מוצא שום חיסרון לשיטתכם
לא עמוס מידי ---הפרדה חלבי ובשרי ---דלפק יפה לסלון --- גישה למדרגות --ועמוד משתלב ולא מורגש - וגם עיצוב ליגה
תודה רבה!
(סליחה שלא הגבתי, לא הייתה לי גישה)
זה באמת אופציה מעולה שחשבנו עליה,
בינתיים התקדמתי עם הכיוון שהציע @GRN

• הוסף לסימניות
1995 תוכלי אולי לשלוח לי מייל בעניין אחר שכתבת והנושא נעול? לכתוב לי שזה בנושא שהיה נעול...ממש ממש דחוף לי, אולי תוכלי לעזור, המייל שלי A0533139351 וההמשך גימייל רגיל. סליחה שתקעתי פה הודעה לא קשורה....
עדיין רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה