עזרה תעזרו לי להיות גננת טובה! דרושים שירי פסח/דפי עבודה וכו'

• הוסף לסימניות
רוצות סדר יום של גן באמיתי?.....
קבלו :p
העלתי את הקובץ פתוח לתועלת כולם...
יפה מאוד!
1584296807213.png

• הוסף לסימניות
כעקרון אני שולחת מידיי שבוע רעיונות ויצירות לגננות
לאור המצב החלטתי לפתוח לקהל האמהות....

ניתן להירשם כאן בקישור:

ולקבל:
1. מדריך להכנת בועות סבון ענקיות בגרסה ביתית!

2. רעיונות ליצירות, משחקים ודפי עבודה
שמותאמים בדיוק לתקופה, שיוכלו להעסיק את הילדים בכיף ובשמחה!!

אם חסום לך שלחי לי מייל עם שמך לכתובת:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה על שירי ההפעלה.
האם יש למישהי שירי הפעלה ביידיש? אשמח מאד

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח מייל לכתובת
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תקבלי שם המון חומר

• הוסף לסימניות
וואו כמה חומר
בקצב הזה הילדים שלי לא ירצו לחזור לגן..
מה שאני מחפשת חוץ מהפעלות זה גם קצת חומר לריכוז,
אני רוצה לספר להם קצת על חג הפסח, מנהגי החג, יציאת מצרים
ואין לי מושג איך מעבירים את זה לגיל הגן.

• הוסף לסימניות
אפשר את השיר הותיק של ילדים
מה נשתנה
תודהה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה