עזרה תעזרו לי למצוא את השטריימל שלי- טיסה עם WIZZ

• הוסף לסימניות
מנסה לעזור לחבר שלי, הוא ממש "אויס מענטש". וזה סיפורו:
טסתי עם WIZZ ללונדון, בכניסה למטוס לא נתנו לי להעלות את השטריימל שלי. הורידו אותו ל... לא יודע לאן....
תכל'ס, הגעתי ללונדון ושטריימל- אין!
כמובן שיש עליו שם בעברית
וכומבן שאין עליו שום מדבקת זיהוי ומעקב מטעם החברה יען הקופסא לא היתה אמורה לרדת למטען ולא הייתי אמור להפרד ממנה.
מה עושים?
בשרות לקוחות לא עונים
באתר רק צ'אט עם בוט שחוזר על עצמו שוב ושוב במענה מטופש ושולח אותי לכל מיני, רק לא למי שיכול ליעזור.
יהודים רחמנים בני רחמנים, מה עושים
):

• הוסף לסימניות
אין לי איך לעזור רק עצה לאחרים: מוציאים את השטריימל, לובשים,ואת הכובע שמים בקופסא. כך הנזק קטן יותר למקרה שנעלם. והבושות עם שטריימל שלא במועד? כפרת עוונות.

• הוסף לסימניות
עצה נוספת:
לא שולחים כלום לתא מטין בלי לקבל אישור על חבילה.
תהיו נודניקים.

ולשאלה עצמה:
לנסות לפנות לשירות לקוחות של שדה התעופה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והעונים
אני מנסה לצאת לשדה כאן בארץ לנסות לאתר את זה
אולי זה נשאר בארץ
לאן אני פונה כאן?
יש איזה עסקן או מאכר הקשור לבן גוריון דנתבג?

• הוסף לסימניות
מניסיון, רוב הסיכויים שזה עלה למטוס ויצא בכבודה מיוחדת (איפה שיוצאות העגלות)
והוא פשוט השאיר את זה שם.
הפיתרון- לפנות לאבדות ומציאות בשדה התעופה בלונדון ולנסות לאתר את זה ביחד עם שאר הכבודה שנשכחת שם מידי יום...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הוא חיפש שם ושאל אמרו לו שאין את זה

• הוסף לסימניות
הוא חיפש שם ושאל אמרו לו שאין את זה
לבעלי פעם נאבדה מזוודה בנתב"ג ואחרי שהוא שיגע את כל העולם ולא הצליח להגיע אליה, התקשרה פקידה נחמדה לפי המספר שהיה רשום על המזוודה ואמרה לו שהיא מצאה את זה ב... ושיבוא לקחת.
אז אם יש על זה שם וטלפון צריך לקוות שימצא את זה מישהו נחמד ויתקשר להחזיר...

• הוסף לסימניות
ידוע לי על אדם שיכול לעזור במציאת מזוודות בנתב"ג, נא לפנות במייל 6554299 גימייל...
כנ"ל לגבי תביעה תוכלו לפנות אלינו.

• הוסף לסימניות
אני מודה מאד לכולם
מסקנות וסוף הסיפור:
לפני הכל ואחרי הכל ה' גדול! תודה לה'
דבר שני- תמיד תנסו לעזור לשני- לפעמים זה מצליח (:
ודבר שלישי- אל תאמינו לחברת תעופה כשהיא מבקשת ממכם כבודה שאין עליה ברקוד או מדבקת זיהוי

נסעו לשדה בשעה 12 בלילה כשהטיסה יצאה ב3
לאחר חצי שעה של חיפושים עצמיים (לא היה אל מי לדבר מצוות נתב"ג, צוות וויז בכלל לא היה בשדה)
נמצאה האבדה מאחורי אחד הדלפקים!!!!!!

מזמור לתודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה