תעזרו לי למצוא סכו"ם תואם

• הוסף לסימניות
יש לי סט צלחות מפוקס שאני יודעת שהרבה קנו אותו.
ואני לא מצליחה למצוא סכו"ם תואם.
הצבע שלו הוא זהב הנוטה לורדרד, ואין כזה בחנויות\ אתרים.
בפוקס עצמם הסכו"ם שהיה מוצמד לו לא היה מתאים.
קניתי בינתים זהב רגיל וזה ממש מפריע לי בעינים.
אולי תצליחו למצוא לי סכו"ם תואם? כי אני כבר שוקלת להחליף את הסט...צפה בקובץ המצורף 306-9901-1-1612871142115271.webp

• הוסף לסימניות
יש לי סט צלחות מפוקס שאני יודעת שהרבה קנו אותו.
ואני לא מצליחה למצוא סכו"ם תואם.
הצבע שלו הוא זהב הנוטה לורדרד, ואין כזה בחנויות\ אתרים.
בפוקס עצמם הסכו"ם שהיה מוצמד לו לא היה מתאים.
קניתי בינתים זהב רגיל וזה ממש מפריע לי בעינים.
אולי תצליחו למצוא לי סכו"ם תואם? כי אני כבר שוקלת להחליף את הסט...צפה בקובץ המצורף 1783509
לא מכירה את הסט
סתם זורקת רעיון
אולי שחור?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את הסט
יכול להיות שסכום רוז גולד יתאים?
1727332770229.png

לי יש את הסכום בזהב ואני מרוצה מאד

קבצים מצורפים

• 1727332814644.png
    1727332814644.png
    KB 111.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כל סכום זהב יתאים , לא?

• הוסף לסימניות
נראה לי בלתי אפשרי למצוא את הגוון המדויק בסכו"ם...
זה עשוי מחומר אחר, אין סיבה שתמצאי משהו 1:1
(וזה יקרה לך עם כל סט אחר שיש בו עוד צבע...
רק אם הצלחות בצבע אחיד - שמנת, קרם וכו' - איזה סכו"ם שתשימי עם זה - זה ישתלב לך...)

את יכולה להוסיף לשולחן עוד פריטים בצבעי שמנת/ זהב (חבקים, פלייסמנטים, עציצונים או פמוטות קטנים לאורך השולחן) ככה שיזה יסיט את תשומת הלב מחוסר הגוון המדויק שבין הצלחות לסכום

• הוסף לסימניות
אולי תנסי סכו"ם זהב של גולף אנד קו, הוא עדין, לא מודגש, אז יכול להיות שההבדלים לא יורגשו.
(יש לי סכו"ם כזה משם אבל ישן. לא יודעת מה הגוון שהם מוכרים היום.)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש שם נגיעות שחור (לא בטוחה, יתכן שזה רק צל)- שחור פותר את הבעיה, אם כי פחות אלגנטי

אולי גרפיט (מאמינה שבעליאקספרס אפשר למצוא) הוא סוג של קלאסה שמשתלב כמעט עם הכל

• הוסף לסימניות
יש לנו סכום שחור שנוטה טיפה לאפור (מין שחור בהיר כזה..)
נראה לי משתלב פה בול

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות מיזה רק כפות או רק מזלגות בכמות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה