כללי תעזרו לי לשפץ לוגו

• הוסף לסימניות
ברור שהלוגו רק בתחילת הדרך, אבל זה הכיוון.
תודה מראש על כל הערה!
נראה מי עדיין ער עכשיו...

קבצים מצורפים

• לוגו לכולל.jpg
    KB 292.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
איור מקסים, רק שמשהו כ"כ עמוס בפרטים לא יכול להקרא לוגו.
תנסי לקחת את הרעיון שחשבת עליו ולתת לו אזכור ע"י סמבול אחד פשוט בשילוב שם המקום.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה לא לוגו, זה פרסום או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
זה לא לוגו

• הוסף לסימניות
זה לא לוגו.

את יכולה אולי לשלב שני ספרים בצד הלוגו
או למעלה באפקט יפה
הצלחה

• הוסף לסימניות
אני כבר עוזר לך לשפץ...

תפרקי את האיור הנ"ל למספר אלמנטים.

(כגון: סדרת ספרים, ארון, מדף עם ספרים וכדו').

תבחרי את האלמנט שהכי מדבר על החברה, הכי מתקשר לחברה, ואותו תשפצי.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערה הנ"ל, אבל את חייבת לבדוק: 1. שהוא עובד גם בשחור-לבן 2. בפורמט קטן מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;740810:
אני כבר עוזר לך לשפץ...

תפרקי את האיור הנ"ל למספר אלמנטים.

(כגון: סדרת ספרים, ארון, מדף עם ספרים וכדו').

תבחרי את האלמנט שהכי מדבר על החברה, הכי מתקשר לחברה, ואותו תשפצי.

תודה לכל המגיבים. גם לי היה ברור שזה לא לוגו (יש לקוח-שכנעתם אותו)
תודה במיוחד לך!-שמואל גרינשטיין
תיקנתי כמובן ואעלה לפורום בקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה