כללי תעזרו לי ל"עדכן" אותו...

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם...
בהמשך לאשכול הזה-http://www.prog.co.il/showthread.php?t=300620 (עוד לא ממש סיימתי אותו)

כהמשך, אני מעצבת להם קטלוג,
התחלתי עם העיצוב הימני (הם די אהבו)
אבל אני רוצה ל"עדכן" אותו לעיצוב יותר עדכני- עכשוי, זה מה שניסיתי בשמאלי.
הקטלוג מיועד בעיקר לחו"ל- צרפת.

מחכה להערותיכם והצעותיכם איך לשפר?

קבצים מצורפים

• קטלוג משי יודאיקה לפ.jpg
    קטלוג משי יודאיקה לפ.jpg
    KB 458.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בנתיים לפי הלקוח התקדמתי כך:

מחכה מאד לתגובה.

קבצים מצורפים

• קטלוג משי יודאיקה עיטור לפ סימן.png
    KB 793.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כדאי רקע לבן או שמנת בהיר מאד

• הוסף לסימניות
האחרון בכיוון טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אולי לרווח מעט יותר בין ה"משבצות" ?
ז"א את הגדלים או מה שלא כתוב שם להצמיד יותר לכותרת?
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני הכי אהבתי את האופציה עם הפסים (מצד הרקע)

• הוסף לסימניות
הראשון (ממה שהעלית אתמול) נראה יותר טוב,
משהו בצריבה של הטליתות צריך קצת שיפוץ

• הוסף לסימניות
לגבי הטליטות, זו כ"כ לצרוב!! :( איך הכי מומלץ לעשות כדי להגיע לתוצאה יפה??

ולגבי העיצוב- גם אני אהבתי את הפסים ואת הפונט הראשון,
אבל הלקוח פחות התחבר, הוא רצה את הפונט הזה:

קבצים מצורפים

• קטלוג משי יודאיקה לפ.jpg
    1.1 MB · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה