תעזרו לי מהניסיון שלכם (מחשב נייד)

• הוסף לסימניות
אני צריך מחשב נייד חדש מיידית.

איזה חברה הכי טובה, מכל הבחינות ובפרט למשך השנים שזה מחזיק במיטובו.

Lenovo Toshiba Dell
i7
איזה הכי מומלץ לדעתכם?

אשמח לשמוע כל חוו"ד כי זה חשוב לי. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לנובו.
אבל לא דגם טינקפאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1053542:
לנובו.
אבל לא דגם טינקפאד.
הפוך ממה שלנובו עצמם אומרים...
בכל מקרה, לנובו היא החברה הכי זולה ויש סיבה לכך...
בגדול-
DELL, fujitsu, טושיבה.
פוג'יטסו (לא פוג'יקום), היא החברה היחידה שמייצרת את מוצריה בגרמניה, כל השאר סינים.

• הוסף לסימניות
הרבה תכנאים ממליצים לי על לנובו, האם יש למישהו נסיון לא טובה עם לנובו?

• הוסף לסימניות
יש לי דל כבר כמה שנים טובות ומאוד מרוצה ב"ה.

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון מצוין עם לנובו.
אבל פרסומון הוא המקצוען פה, מה יש לדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1053863:
יש לי ניסיון מצוין עם לנובו.
אבל פרסומון הוא המקצוען פה, מה יש לדבר.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי שום דבר נגד לנובו, ולהקלדה היא החברה הזולה והטובה, אבל בשביל גרפיקה, זו לא החברה המתאימה.
דבר נוסף שכתבתי, שthinkpad הם הדגמים של IBM, והם אמורים להיות טובים יותר ולא ההיפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה