תעזרו לי!!!!! ניצול עד היכן?????

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אי אפשר לשנות את השוק של המחירים! כי תמיד יש מתחילים וותיקים.

אבל לקוחות צריכים להבין: רוצה זול? קח סטז'רית! - יצא יפה הרווחת, לא יצא יפה לך לותיקים.
אבל ותיק לוקח יותר! - נכון, אבל גם שווה יותר!

זה הכל, זה מה שהם צריכים להבין.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מסכימה עם מה ש"מיג" כתבה לך בנוגע לצורת העבודה.

קודם כל מקבלים את כ-ל החומר, אחרי שכ-ל החומר נמצא ולא יהיו עוד שינויים בקשר אליו - מתאמים ציפיות לגבי אופן העימוד (שלא פתאום יזכר שלמפרסם X הוא הבטיח למעלה ול-Y הוא הבטיח באמצע וכו'), ורק אז מתחילים לעבוד במרוכז, מבקשים לשלוח את כ-ל תיקונים בבת אחת ועדיף במייל - כך תוכלי לעבור סעיף סעיף, מתקנים ומסיימים...
את צריכה להסביר שזוהי צורת העבודה שלך, ואם טוב לו - שיעבוד איתך - אם לא - אז לא.
זה מה שטוב כשעצמאים, את קובעת את הכללים - ומי שמוצא חן בעיניו מוזמן...

לגבי השכר, אני ממש לא חושבת שנכון לעבוד לפי שעות.
הוא יכול להגיד לך "לקח לך הרבה זמן, זה לא אשמתי" (אפילו אם הוא רק יחשוב את זה, זה לא נעים), הוא לא יודע כמה הוא הולך להוציא, את לא יודעת כמה הולך להיכנס והכל באי וודאות - ויש פה גם את הפתח הזה שהוא יכול לתת עבודות לעוד גרפיקאיות כדי לשלם לך פחות....

אני הכי בעד לקבוע מחיר שבשבילו שווה לך להשאיר את העבודה הזו.
צריך לסייג את המחיר ולציין בדיוק מה הוא כולל. למשל: המחיר ללוח בגודל A3 המכיל עד 12 פרסומות (לדוגמא). על כל מודעה נוספת ייגבה תשלום נוסף של X שקלים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שאת צודקת בכל מילה אבל לא יפה מצידך לפרסם את הלוח גם אם טשטשת את השם שלו......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המייטב;1200457:
אני חושב שאת צודקת בכל מילה אבל לא יפה מצידך לפרסם את הלוח גם אם טשטשת את השם שלו......

נכון, אתה צודק, לא שמתי לב,

זה לא היה בכוונה תחילה....

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
קודם כל - אל תרגישי רע אם מה שעשית עד עכשיו.
את עשית השתדלות למצוא לך מקום עבודה.
רק שבדבקותך במטרה נכנסת לבועה של ניצול.

מצד שני בואו נחשוב רגע על בעל העסק:
הוא מנסה כרגע משהו חדש, מנסה להשיג לקוחות בכל מחיר ולייצב את העסק.
וכמובן בודק אפשרויות איך להוזיל עלויות עד כמה שניתן.
נכון שזה לא ממש הענין שלך - אבל יכול להיות שאם תבואי עם גישה אכפתית כלפי הצלחת הענין
(ואולי גם תנסי להשיג לו לקוחות וכו' כמובן בלי התחיבות) את תרויחים מזה בגדול.

יתכן שאת יכולה להגיד לו שאת מוכנה לנסות לעבוד איתו ככה עוד פרק זמן מסוים (כל עוד אין לך משהו אחר רווחי יותר - בלי לומר לו כמובן שאין לך משהו אחר :) ) עד שהוא יתייצב
(ועל הדרך תנסי גם לשווק את העבודה שלך ללקוחות שלו...)
ואחרי התקופה שקבעתם הוא מתחיל לשלם סכום הגיוני ומתאים.

בכל מקרה, את לא אמורה לעבוד על זה שבוע שלם.
את מגדירה את שעות העבודה שלך.
לדוג' ביום שלישי ורביעי בין 7:00-10:00 בערב את זמינה לו. מעבר לזה לא!
את לא נותנת לעצמך להיות עבד נרצע בשום אופן!
ותצליחי מאוד בכל אשר תפני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המייטב;1200457:

למה לא יפה לפרסם? כדי שמישהי אחרת תיפול בפח הזה?!
נכון שמי שלא מכיר את הלוח, לא ממש ידע, ומי שמכיר - ידע, פחות או יותר. אבל לפעמים מיטשטש הגבול בין זהירות מלשוה"ר לבין יפיפות נפש.

דעתי, שתגובתך נגועה לחלוטין, ולא באה ממקום ניטרלי. לא זורקים אבן אחרי הנופל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1201574:
אני לא מסכים עם הדברים אם תקראי שוב את ההודעה תראי שזה ממש לא בא מנגיעה אישית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1201574:
למה לא יפה לפרסם? כדי שמישהי אחרת תיפול בפח הזה?!
נכון שמי שלא מכיר את הלוח, לא ממש ידע, ומי שמכיר - ידע, פחות או יותר. אבל לפעמים מיטשטש הגבול בין זהירות מלשוה"ר לבין יפיפות נפש.

פרסום לפי תומו הוא ענייין אחד, אבל פרסום לצורך השמצה (שכנראה לא זו היתה כוונת המעלה) דורש כמה וכמה תנאים וממש לא לפי שיקול דעת של כל אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה