תעזרו לי!!!!! ניצול עד היכן?????

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חסר קובץ

• הוסף לסימניות
מצורף

מקווה שהצלחתי לעלות

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    2.6 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
דיי תעזרוווווווווווו

נכתב ע"י l222;1197553:
מקווה שהצלחתי לעלות

דיי תעזרוווווווווווו חסד
אני מתחננת!!!

• הוסף לסימניות
תגיעי למסקנה כמה זמן בממוצע לוקח להכיןכזה גליון, ותביאי בחשבון שעבודה על בסיס קבוע, תמיד השכר נמוך יותר מעבודה חד פעמית, לדעתי את צריכה להגיע ל60-70 ש"ח לשעה בהתחשב בעובדה שזה לא הרבה שעות לשבוע. אין סיכוי לקבל לפי מודעות זה לא ילך ולא נהוג. חוץ מזה תנסי לברר אצל גרפיקאים שעובדים בעלונים הפירסומיים כי זו בדיוק אותה עבודה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד,
או שתקחי לפי שעות (50-70) לא ישלמו לך פחות מנסיון מר
או פר מודעה (100) גם ככה לא יתנו לך

בקיצור זה עבודה די מנצלת

• הוסף לסימניות

מה התכוונת?? לא הבנתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1197740:

מה התכוונת?? לא הבנתי?

אם תקחי לפי מודעה, הרבה מקומות כאלו לא ישלמו פר מודעה
כי אם יש באותו שבוע מלא מודעות / 2 לקחו לך 2 דק'
זה לא משתלם

• הוסף לסימניות
עד עכשיו הוא משלם לפי מודעות...

מודעה חדשה שילם לי 50 למודעה שאני יצרתי עצבתי איך שתקראי לזהה...
ומודעות שקבלתי מוכן כלומר לא בגודל ולא קובץ פתוח לא רצה לשלם...

בהתחלה היה אמור להיות שישלם על הסגירה שזה כולל גם את זה ובסוף הוא ברח גם מהסגירה.. בטענה ששילם לי על משבצת 50 ולפעמים הכנתי משבצת כזאת ב- 10 דקות ולכן מותר לו לא לשלם..
עד שהגיע מצב שהרווחתי 100 לשבוע, וזה היה מתסכל בטרוף... מצדאחד עצבתי רק שתי קוביות.
מצד שיני היה מלא מודעות להכניס לתקן לסגור ולקח זמן לא יעזור כלו...

למי התכווונת שלא משתלם? לי או להם, לי בטח שלו והסברתי למה,

אבל לפי שעות זה בעייתי, כי אני לא מקבלת את כל החומר ביום אחד ואז מתשייבת לעבוד כמה שעות וסוגרת..

במשך יומיים שלושה הוא שולח חומר וכל פעם אני עושה עוד קצת... זה בעיה...

• הוסף לסימניות
אם צריך לומר לך לברוח משם, ועוד לא עשית את זה בעצמך, את באמת בבעיה.

למה את נותנת לו לדרוך עלייך??תעשי לזה סוף!!

אם העבודה הזאת מכניסה לך 100 ש"ח בשבוע, פשוט תעיפי אותו שיחפש פראיירית אחרת!

• הוסף לסימניות
תקני את תוכנת הטיימר שלי, כל פעם שאת עובדת ללחוץ על הכפתור הירוק, ובסיום (גם כעבור כמה דקות) ללחוץ על הכפתור האדום, ותדעי בדיוק כמה זמן לקח לך. http://www.freelancebookdesign.com/scripts/intime-timesheet-app

אם את פרילנסריט תבקשי לפחות 100 ש"ח לשעת עבודה -- סביר ביותר.

לי נראה שיש שם לפחות 4 שעות עבודה (כולל 2 פרסומות חדשים נאמר), לכן 400 ש"ח ללוח.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תעשי לזה סוף!!

מניסיון הביצוע יכול לקחת 10 דק'/חצי שעה או יותר
והסגירה והשליחה הרבה הרבה יותר לפעמים כמה שעות (וזה משתנה לפי הלקוח, בדיוק כששלחת הוא נזכר שחסר איפושהוא פסיק)
אז אני תמיד מחשבת את תוספת הזמן הזו ומגדילה את הסכום של העבודה

לא יתכן שתעבדי בצורה כזו לא מוערכת ולא שווה
ולגבי השעות תרשמי לך בצד בדף מתי התחלת ומתי סיימת ככה זה הכי הוגן
גם לך וגם ללקוח, ואם הוא לא ירצה אז אל תעבדי איתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1197772:
אם צריך לומר לך לברוח משם, ועוד לא עשית את זה בעצמך, את באמת בבעיה.

למה את נותנת לו לדרוך עלייך??תעשי לזה סוף!!

אם העבודה הזאת מכניסה לך 100 ש"ח בשבוע, פשוט תעיפי אותו שיחפש פראיירית אחרת!

לא נראה לי שהוא ימצא!!

• הוסף לסימניות
הוא ימצא.
זאת בדיוק הבעיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1197798:
הוא ימצא.
זאת בדיוק הבעיה!

קודם כל תודה לכולם,

באמת שהוא ימצא, וזאת הבעיה...
הוא בתשלום הראשון לחץ עלי פחד... שהוא בהפסדים , הוא רק עכשיו התחיל...
בהתחלה לאא השקעתי לו, בגלל שראיתי כמה הוא משלם...חח
ואז הוא הגיע עם ביקורות, שזה לא מספיק על רמה ועוד כאלו, אז אמרתי לו תשלם יותר תקבל יותר, אז הוא התחיל להגיד שאני כל פעם מדברת על כסף.. ועוד כאלו מן,
החלטתי לעלות לו רמה, וכשהוא יהיה מרוצה לעמוד על התשלום, בצורה חזקה שזה המחיר והתייעצתי.

עכשיו, חוץ מזה בדרך אגב נכנסה לי באמצע עוד גרפיקאית, כלומר אחד הלקוחות שלח אליה את המודעה שלו והם התלהבו ומידי שבוע הוא מגניב מודעה אליה ואני מקבלת את זה מוכן ומפסידה כמובן, צעקתי שזה חוצפה וכו.. וחשבתי שזה הצליח והנה כעבור שבוע שוב הגניב קוביה אחת אליה...

בטענה לא התחתנתי עם אף אחת ואני ורצה עוד כוון שניכן מוכשרות ועוד...
הרעיוין הוא שהיא עושה משבצת אחת ומקבלת תשלום ואני עושה עוד אחד או שנים וסוגרת הכל....

הבנתם לאן הגענו?????

• הוסף לסימניות
אין בכלל על מה לדון כאן. בשביל 400 ש"ח בחודש תעיפי אותו מהר. לא משנה אם תשיגי עבודה דומה או לא, ולא משנה בכלל שום דבר - פשוט להעיף אותו, או לסגור על מינימום נורמלי בחודש, דהיינו שבכל מצב המחיר לא פוחת מ1000 ש"ח בחודש לפחות...

לא לפחד להעיף לקוחות כאלה, פרנסה משמים, אל תתבזי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1197782:
תקני את תוכנת הטיימר שלי, כל פעם שאת עובדת ללחוץ על הכפתור הירוק, ובסיום (גם כעבור כמה דקות) ללחוץ על הכפתור האדום, ותדעי בדיוק כמה זמן לקח לך. http://www.freelancebookdesign.com/scripts/intime-timesheet-app

לקחת לי ת'מילים מהפה!
אני גם עובדת לפעמים לפי שעות והשעון שקניתי מאריאל זה פשוט הצלה!
עובד מדויק, ערוך טוב (לפי מחיר, שעות, אפשר לפתוח קובץ חדש כל פעם...)
מומלץ ממש לפרילנסיות (אני מודיעה מראש ללקוחות: יש לי תוכנה של שעון, והיא מחשבת לי את השעות - הם ממש שמחים בזה, וזה כבר מסדר להם בראש שיש כאן משו מסודר)

ואגב, בדברים כאלו תעבדי רקקקקק לפי שעה! ואת הלקוח הזה או שתזרקי או שתעיפי, ממנו לא תבוא הישועה :mad:

• הוסף לסימניות
עכשיו, חוץ מזה בדרך אגב נכנסה לי באמצע עוד גרפיקאית, כלומר אחד הלקוחות שלח אליה את המודעה שלו והם התלהבו ומידי שבוע הוא מגניב מודעה אליה ואני מקבלת את זה מוכן ומפסידה כמובן, צעקתי שזה חוצפה וכו.. וחשבתי שזה הצליח והנה כעבור שבוע שוב הגניב קוביה אחת אליה...

בטענה לא התחתנתי עם אף אחת ואני ורצה עוד כוון שניכן מוכשרות ועוד...
הרעיוין הוא שהיא עושה משבצת אחת ומקבלת תשלום ואני עושה עוד אחד או שנים וסוגרת הכל....

הבנתם לאן הגענו?????
זה כבר הרגיז אותי לגמרי. אתם צריכים לתמח סגירה בנפרד כאחוז מתוך התשלום. ז"א אם הוא משלם למישהי אחרת, אז נניח 15% הוא או היא מעבירים לך על סגירה, יש לסגירה מחיר, נכון? ואז זה לא ישתלם לו. ואם כן- לפחות לא תצאי מופסדת.

• הוסף לסימניות
את רוצה לומר שאת המודעה של ברכל פירקת מהמודעה המקורית שלהם ובנית מחדש בגודל הנוכחי??? :eek::eek::eek:
זה עבודה מפרכת, הרבה יותר קשה מעיצוב מחדש, ולוקח המון זמן!
ועל זה הוא לא משלם לך? הבנתי נכון?
ואת עוד עובדת אצלו??? :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה