נכתב ע"י l222;1197553:מקווה שהצלחתי לעלות
נכתב ע"י l222;1197740:או פר מודעה (100) גם ככה לא יתנו לך
מה התכוונת?? לא הבנתי?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1197772:אם צריך לומר לך לברוח משם, ועוד לא עשית את זה בעצמך, את באמת בבעיה.
למה את נותנת לו לדרוך עלייך??תעשי לזה סוף!!
אם העבודה הזאת מכניסה לך 100 ש"ח בשבוע, פשוט תעיפי אותו שיחפש פראיירית אחרת!
נכתב ע"י רותי בן שימ;1197798:הוא ימצא.
זאת בדיוק הבעיה!
נכתב ע"י אריאל וו;1197782:תקני את תוכנת הטיימר שלי, כל פעם שאת עובדת ללחוץ על הכפתור הירוק, ובסיום (גם כעבור כמה דקות) ללחוץ על הכפתור האדום, ותדעי בדיוק כמה זמן לקח לך. http://www.freelancebookdesign.com/scripts/intime-timesheet-app
זה כבר הרגיז אותי לגמרי. אתם צריכים לתמח סגירה בנפרד כאחוז מתוך התשלום. ז"א אם הוא משלם למישהי אחרת, אז נניח 15% הוא או היא מעבירים לך על סגירה, יש לסגירה מחיר, נכון? ואז זה לא ישתלם לו. ואם כן- לפחות לא תצאי מופסדת.עכשיו, חוץ מזה בדרך אגב נכנסה לי באמצע עוד גרפיקאית, כלומר אחד הלקוחות שלח אליה את המודעה שלו והם התלהבו ומידי שבוע הוא מגניב מודעה אליה ואני מקבלת את זה מוכן ומפסידה כמובן, צעקתי שזה חוצפה וכו.. וחשבתי שזה הצליח והנה כעבור שבוע שוב הגניב קוביה אחת אליה...
בטענה לא התחתנתי עם אף אחת ואני ורצה עוד כוון שניכן מוכשרות ועוד...
הרעיוין הוא שהיא עושה משבצת אחת ומקבלת תשלום ואני עושה עוד אחד או שנים וסוגרת הכל....
הבנתם לאן הגענו?????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים