עזרה תעזרו לי עם פלאפון כשר?

• הוסף לסימניות
אני צריכה מכשיר חדש, כשר, (עם חותמת)
אני יודעת שיש מלא אשכולות בנושא וגם עברתי עליהם, אבל לא מצאתי משהו עדכני ל09/2021,
וכידוע מכשירי פלאפון זה משהוא דינמי.
אני רוצה להזמין עד הבית וזה המכשירים שנראים לי בפרסום אודה לחוו"ד.

לפני כן אקדים את דרישותי מהמכשיר: שמע טוב, בטריה חזקה, לא מתחמם בשיחה, ממשק נח, לחצנים קלים ללחיצה.

כעת אודה לכל מי שיוכל לפרט לי אילו מהמכשירים עומד בדרישות:

קיולייקס דגם Q5
MTK - דגמים 1, 5, +, - מה המומלץ מבינהם?
G10, G20
נוקיה 215
K11
Q דגמים 1, 3,

תודה לעונים ולמסייעים.

• הוסף לסימניות
אני צריכה מכשיר חדש, כשר, (עם חותמת)
אני יודעת שיש מלא אשכולות בנושא וגם עברתי עליהם, אבל לא מצאתי משהו עדכני ל09/2021,
וכידוע מכשירי פלאפון זה משהוא דינמי.
אני רוצה להזמין עד הבית וזה המכשירים שנראים לי בפרסום אודה לחוו"ד.

לפני כן אקדים את דרישותי מהמכשיר: שמע טוב, בטריה חזקה, לא מתחמם בשיחה, ממשק נח, לחצנים קלים ללחיצה.

כעת אודה לכל מי שיוכל לפרט לי אילו מהמכשירים עומד בדרישות:

קיולייקס דגם Q5
MTK - דגמים 1, 5, +, - מה המומלץ מבינהם?
G10, G20
נוקיה 215
K11
Q דגמים 1, 3,

תודה לעונים ולמסייעים.
שבוע שעבר קפץ פה מלא פעמים אשכול בנושא זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חסרון יחיד שמצאתי שאין לו רטט.
יש רטט, רק שהוא לא כמו בכל הטלפונים שאם לוחצים על # ארוך זה עובר לרטט
אלא במצב פגישה, שם יש רטט וזה כבר מובנה שם
אפשר לעשות שלחיצה על אחד מהצדדים בעיגול החצים יפתח את פרופילים ושם כבר מפעילים את פרופיל פגישה

• הוסף לסימניות
תודה,
מעניין שדגם 1 הוא זול מבינהם...
נכון, הוא כביכול דגם ישן יותר.
הצעתי לחברה את ה5 כי זה היה נראה יותר משוכלל בגלל שעלה יותר אני לא רציתי.
למעשה, היא מספרת שהם ממש לא מרוצים.
אנחנו עם ה 1 *2 ניידים, מאוד מאוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
יש רטט, רק שהוא לא כמו בכל הטלפונים שאם לוחצים על # ארוך זה עובר לרטט
אלא במצב פגישה, שם יש רטט וזה כבר מובנה שם
אפשר לעשות שלחיצה על אחד מהצדדים בעיגול החצים יפתח את פרופילים ושם כבר מפעילים את פרופיל פגישה
תודה על המידע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
"
איך השמע שלו? כי על דגם + "כתוב שמיעה משופרת ואיכותית". - מה שאומר ששאר הדגמים לא?
מצוין.

גילוי נאות: אין לי מניות , רווחים או אחוזים בחברה זו או אחרת. ;)

• הוסף לסימניות
אני רואה ש2 הדגמים שהמליצו לי כאן - Q1 ו- MTK1 עולים אותו דבר.
יש עוד ממליצים לכאן או לכאן שנדע על מה להכריע?
היה לי כבר כמה פלאפונים
ואני הכי מרוצה ממנו...
הממשקים של mtk פחות מוצלחים
דעה של חברה שלי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה