תעזרו לי שוב, האם זה גם הגיוני?

• הוסף לסימניות
האם השרטוט הזה מושלם מבחינת נתונים כדי להעתיק אותו לאוטוקד?
(לא טוב לי לייבא ולהעתיק.....)

אשמח לתשובה מהירה.....

קבצים מצורפים

• תרגיל מסכם.jpg
    תרגיל מסכם.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי חייבת לנסות...:
צפה בקובץ המצורף 315794

אמנם דורש מחשבה ויצירתיות אבל יש את כל הנתונים.
מה שקצת הסתבכתי בו היו דווקא 2 הקווים הישרים המחברים את 3 העיגולים למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2243382:
הייתי חייבת לנסות...:
צפה בקובץ המצורף 315794

אמנם דורש מחשבה ויצירתיות אבל יש את כל הנתונים.
מה שקצת הסתבכתי בו היו דווקא 2 הקווים הישרים המחברים את 3 העיגולים למעלה

כל הכבוד!!!!!!!!!
זה מתאים לש.ב. למי שלא סיימה ללמוד את אוטוקד?????
אני מיד חשבתי שחסר הנתון של הקווים הישרים, אבל אני באמצע ללמוד, אין לי את כל הידע על התוכנה.....

יש מצב שתסבירי רק איך התחלת.....

• הוסף לסימניות
מהריבוע, אח"כ העיגול הקטן, סביבם העיגולים הגדולים יותר, במרכז המידות עיגול גדול,
חיבור ב-2 מעגלים מסוג TAN, TAN, RADIUS.
המשושה באמצע (שאגב יצרתי אותו מ-3 ריבועים בסיבוב של 60 מעלות)
ובסוף חיברתי בקווים, אח"כ קצת שיחקתי עם החיבור שלהם שיצא מושלם.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך, רותי, על ההתנסות...
אבל לא ברור לי, צקצוק, למה את כ"כ חשדנית כלפי המורות שלך?
אם נתנו לכן את זה כנראה שזה אפשרי, לא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של חני;2244107:
כל הכבוד לך, רותי, על ההתנסות...
אבל לא ברור לי, צקצוק, למה את כ"כ חשדנית כלפי המורות שלך?
אם נתנו לכן את זה כנראה שזה אפשרי, לא?!

אני לא חשדנית ח"ו,
פשוט מאוד....
אנחנו רק באמצע לימוד התוכנה, ואני ב"ה מתמצאת מעולה במחשבים כך שאת אוטוקד גם יודעת מצוין יחסית לקצב של הכיתה, ולומדת ומתנסה גם בכוחות עצמי,
כשהתיישבתי להכין ש.ב. הרגשתי ממש בורה!! מאיפה מתחילים.....
וזה לא היה נראה הגיוני,
תכלס' שהגענו לשיעור המו' די גמגמה.... כי הסברתי לה שייבאתי את הקובץ והעתקתי את התוכנית, ועליו הלבשתי בלוקים וכו'
ואז היא אמרה: לא התכוונתי שתשרטטו לבד כי עוד לא למדנו מידות וכו'.... רק שתבינו את העיקרון.....

אז מה היתה הבעיה לבקש ממנו לקחת קובץ מוכן (שהגשנו לפרויקט) ולמלא אותו בהצ'ים ובלוקים???????
וכשהיא נתנה את ש.ב. היא כתבה מפורש לשרטט!!

אז כנראה בכל זאת לפעמים התלמידות צודקות ומבינות קצת......וזה בהחלט לא היה אפשרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה